НЯКОЛКО ВСТЪПИТЕЛНИ ДУМИ ЗА ТОЗИ БЛОГ


Инсталирах сайта с мисълта, че може би няма да ми достига време за списването му. Много съм заета напоследък с материални дела, ужасно повече, отколкото ми се иска, но няма как да ги захвърля настрана.

Две неща обаче ме карат да посегна към клавиатурата. Първото е фактът, че над света все по-плътно пада нощта на неолибералната диктатура, която се очертава да бъде дълга и почти безкрайна, защото зад нея стоят много откраднати от нас пари и те й вдъхват продължителен живот като на ново франкенщайново чудовище.

Второто е, че тази неолиберало-болшевишка цензура се втъка и в плътта на социалните мрежи, където срещнах отлично мислещи и пишещи хора, чиито мнения се трият, само защото не пасват към общия червено-кафяв поток. Техните текстове се оказаха къде по-добри от макулатурата на множество назначени от Новия Световен Ред и силно набедени за писатели и журналисти слугинчета на Системата.

Тук, разбира се, с тяхното изрично съгласие, ще се опитам да съхраня неудобните им мнения.

Германия ме образова в областта на новите виртуални медии, така че не съм зависима от социални мрежи и вече мога сама да информирам останалите интересуващи се. Закрих си наскоро личния профил във Фейсбук, защото нощта падна като непрогледна завеса и там и това вече е едно злокобно място на цензура и неолиберален диктат.

Не мога повече да се самоуспокоявам, че е най-тъмно на зазоряване, защото изсмуканите от въздуха пари на зловредници като Сорос и неговия политкоректен змиярник могат да удължат тази нощ до рамките на един човешки живот, че и много повече.

И тъй като не виждам необходимост от повече думи, да започваме, пък каквото сабя покаже.

Наталия Андреева

4 коментара

  1. Наталия, изтрии всичко свързано с моето изкуство в сайта ти Ведра ранина. Ти си лъжкиня, алчна за пари, имоти и вещи и нищо повече вече. Долните ти лъжи по мой адрес, ще си ги платиш пред Всевишния.

  2. Ти не се спираш, явно си и лесбийка, след като не оставяш не само изкуството ми, но и мен на мира. Боклук нещастен. Гори в ада. Допълни и това в така несъществуващите ти профили във фейсбук

  3. Да допълня, че във всичките ти сайтове влизат по десетина човека на година. Броячите ти също са измислени от теб. Но моята страница във фейсбук се преглежда от много хора, мисли какво мога да публикувам там като инфо за теб, но никой не те познава от по-младите поколения. А от твоето само биха ти се изсмели. Луда жена, изтрий всичко свързано с моет изкуство по сайтовете си и ме остави на мира.

  4. Шизофренията е лош съветник. Трябва редовно да се пият хапчетата от психиатъра, иначе се получава горното състояние.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *