ПРАЙД И ПЕДОФИЛИЯ

Левит /18:22/«не лягай с мъж като с жена: това е мерзост“

………………………………

Не се надявайте, че джендър-сатанистите ще мирясат някога. Причината да ни стават все по-противни е, че при това заболяване около три четвърти от болните са всъщност зле прикрити бойлавъри и педофили. И това няма как да се промени, такова е естеството на страданието им.

Няма какво да се гънем и кокетничим пред тях колко сме толерантни с перверзиите им, как нямаме нищо против извратеностите им, ама тези палавници понякога прекаляват и трябва да бъдат наплескани по разголените дупета.

Това е рефлекс на мнозинството, породен от страха, който ни внушават сатанистите, докопали се до висшите етажи на властта. Всички трябва да прокълнем хомофобията и да им пеем осанна, иначе следва омаскаряване или съсипване на живота и имиджа ни.

Не, това, което вършат тези перверзници, не е нормално и не може да бъде подкрепяно поради никакви причини. Хомофобията е нормалната реакция на нормалния човек пред все по-широко отварящата се бездна на Содом и Гомор.

Правилната позиция е тази на Дачков – пълна забрана на пропагандата на разврата и бойлавърството.

Забрана на прайдовете и рекламата на сексоргиите!

Иначе днес ще поискат да поощрите децата си да стават педерасти, утре – да ги оперират и освободят от пола им, а по-късно ще отворят широко прозореца на Овертон за педофилията и канибалството.

Грешите, че подобни апетити имат край, заболяването не е лечимо и няма подобряване на състоянието, то прогресира и е много, много, много опасно за света.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *