Анастасия Гешева – ДЕЙВИД АЙК И МРАКЪТ

Да е жив и здрав Дейвид Айк, той изнесе основните папки с данни как работи мракът в света, какви са структурите му, как е организирана работата му и как се извършва опитът за налагане на тотален контрол над съзнанието и живота на цялото човечество.

Преди 10 и 20 години темите му звучаха абсолютно фанстасмагорично! Обаче днес съвсем ясно се вижда не само колко е прав, но и се разбира, че редът на Мрака не е успял и никога няма да успее. Има Друг, Който се е намесил в делата на Земята и чрез своите си структури и хора е спрял завладяването.

Не зная какво ще стане се тези души, които отхвърлят доброто и приемат злото, или от това, че злото им харесва, или от това, че не могат да разпознаят доброто от злото. Не зная, ще видим.

Но за тези, които категорично разпознават и категорично избират светлината и доброто като начин на живот, за тях започва обучение и бързо придвижване към светли, проветриви и жизнени зони на живота. Защо човек може да избере злото за свой живот, не знам, не ме интересува, факт е, че много го правят. Примамени, подмамени или просто от незнание.

Плановете за Земята, описани щедро подробно от Айк, се провалиха и 2018-та е може би първата година, в която можем да го заявим глобално! И да си отдъхнем. Вчера обясних, че има преходен период, в който НИЩО НЯМА ДА Е НАРЕД И НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧВА КАКТО СИ МИСЛИМ. Нито ще се подредят нещата, нито ще е приятно. Но Новата епоха напредва и това е важното. Мракът си загубва силата, и властта, и парите, и всичко! И играта е друга вече.

Айк доказва още преди 20 години, че демокрация не съществува. Ще се изумите колко много ключови документи и договори, с които е решена съдбата на милиарди хора, не са четени от тези, които са ги подписали. Един такъв договор е този от Маастрихт, с който се оформя ЕС. За у нас, особено в последните 20 години, съм абсолютно сигурна, че никой нищо не чете! Живеем в свят на лъжи и измислици, в който има едни главни лица, които ни обясняват кое е Добро и кое е зло. Според тях винаги злото е Русия, а винаги доброто е ТО. Е, това вече е толкова наивно! Преди 20 години минаваше, ама сега…

Планът винаги е един и същ. Правят се някакви лоши неща – атентати, преврати, катастрофи, всички гадни и отвратителни – и се приписват на желания за отстраняване субект, човек или държава. Куба, Иран, Ирак, Афганистан, Палестина, Панама, Косово – това е само малка част от нашето време. Либия, Сирия… и разбира се Най-големият враг на мрака Русия. Е да де, ама нещата се промениха и нещо не става както трябва.

Та, сега вече ще си насочвам вниманието към новото, а номерата на старото ги пооставям, те са прозрачни и до едно прочетен вестник.

Ама някой не бил разбрал какво става! Да е разбрал!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *