ХАМЕД И ТЕРОРЪТ В ЕВРОПА

Проявете търпение и изгледайте тези две видеа с писателя Хамед Абдел-Самад, за да се убедите, че не трябва да правим никакви отстъпки пред исляма в която и да е негова форма. Няма либерален ислям, той е терористичен във всичките си направления.

Хамед попада на едно празненство на суфи – уж най-мистичната и толерантна форма на исляма – и тъкмо от тях получава най-грозни заплахи. И не само той, заплашвана е цяла Германия с терора и убийствата, станали наскоро във Франция.

Жалко, че нашите еничари не знаят немски, за да разберат най-после с кого си имаме работа.

Ислямът е терористична доктрина за насилствена ислямизация на света и той се опира на терора и заплахата във всичките си видове и направления. Глобализмът вкарва главорези и убийци в Европа, това е голата истина.

Хамед Абдел-Самад има фатва от 4 терористични организации. Накрая очите му се пълнят със сълзи, защото ударът е неочакван и той е разчитал на толерантност поне от турските суфи, а те заплашиха не само него, но и Германия с терор.

Германците са виновни за всичко. Вместо да хванат пършивия терорист, да му отнемат правото на престой в страната и да го върнат обратно в помийната яма, от която е дошъл, те пазят Хамед.

Към втората серия:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *