БЕСОВЕ

Те събарят паметници на исторически личности. Воюват срещу тях, защото нямат доблест да се изправят срещу жив и въоръжен враг. Развяват жълто-сини знаменца и мрявкат: Слава Украини! Канселират другомислещите. Забраняват ни да произнасяме думи, които на тях не им харесват. Строят третополови кенефи, в които навярно ще се провеждат секссеанси. Кичат се със знамето на Турция и мъдро наричат тъмното ни петвековно робство „мирно съвместно съжителство“. Подправят велики книги и ги нагаждат по своя образец на посредствени нищожества. Мълчаливо крият биографиите на татковците си – до един обвързани с БКП и вярна служба на КГБ.

Размахват мечета и балончета по гарите, докато от влаковете слизат с господарска осанка импортирани криминални престъпници от Афганистан и Сирия. Осакатяват деца чрез операции за смяна на пола. Борят се срещу бялата раса и се срамуват, че принадлежат към нея. Заклеймяват колониализма, но мълчат за 1500-те кървави нападения на мюсюлмани над Европа. Строят джамии на всеки европейски ъгъл – вечно толерантни към насилниците, ако те имат правилния цвят на кожата и правилната религия. Носят българското знаме, пъхнато в ануса си.

Достоевски ги наричаше бесове. Те са такива.

В джобовете им шумолят долари. Децата им са американски и английски поданици. Някои от тях обслужват открито ЦРУ, други още мечтаят за това. Новите царе на добре ситуираната посредственост. Гошковци, силвета, миленки, мърли и вся остальная. Общото между тях е, че всички имат непрекъсната пъпна връв с болшевишкото минало на страната ни.

Упражняват общата професия „слуга“. Вечен успешен занаят по нашите земи.

Какви ти земи, територии.

Вкараха в конституцията правото на двойно поданство за политици и отвориха широко крака пред инвазията от Анкара. Там вече предвкусват новите анексирани от Османската империя територии до Стара планина, че и отвъд нея дори. Сега ще ни внасят хиляди сирийци и афганистанци, защото в Австрия не ги искат вече. А защо не ги искат там!? Защото тези две народности вършат най-тежките и кървави престъпления в Европа. Не най-много, затова си имаме кокошкарите и крадците от Магреба, но атентатите и убийствата са по правило от Сирия, Афганистан и Еритрея. И понеже западноевропейците са бесни, а западните политици са продали европейската земя на арабските шейхове за петродолари и не могат да връщат башибозука обратно в средновековните му родини, ето ти тебе соломоновско решение – ще пробутаме главорезите на българите. И без това там са построени хиляди джамии и атентаторите ще има къде да обсъждат следващите си кланета над християни.

То и САЩ било сбирщина, ама били велики – така премъдро глаголят почитателките на гумените пениси. Но защо пропускат факта, че това някогашно величие се дължи на долара, не на сбирщината. Премълчават за тежките расови конфликти там. За факта, че от шест убиеца пет са негри. Че тази раса е в основата на палежите и кражбите по магазините, че има черен расизъм, който е по-кървав и по-зловещ от белия. Че негри стоят в основата на повечето изнасилвания и убийства на жени. Че въпреки това тази раса е вкарвана в университетите с предимство – не заради умствени постижения, а заради цвета на кожата си. Че САЩ са обхванати от пагубен розов троцкизъм и скоро ще загубят своите еднополюсни привилегии. Че не старите колониалисти съсипват света, а новият колонизатор.

Унизителното положение на България стопроцентово напомня колониалната ни зависимост от СССР и Москва. Само че Русия поне не променяше нашия генотип и религиозна принадлежност, докато днешният хегемон посяга на устоите на нацията ни. Колко негри и араби може да издържи ислямизираната Европа!? А България, която има близо един милион мюсюлмани при малко над шест милиона население!?

Ясно е, че за съмнителната привилегия да бъдем в Шенген, България трябва да заплати със зловеща ислямизация и реална опасност от ново потурчване. Турците не искат да си ходят в Турция и останалия ислямски „рай“, те предпочитат да се плодят като насекоми в християнския свят, да ползват привилегиите и свободите му, без да се нагърбват със задълженията му. Никой в Германия и Австрия не ги иска вече тук – по редица причини като неспособност за интеграция и образование, или склонност към насилие. Австрия е видяла шанс да се освободи от тази нагла напаст за сметка на страната ни и е поддържана от новите еничари, доларолюбци и национални предатели.

Сглобката в страната ни всъщност е сГРОБка.

България най-после била тръгнала към Европа. Към коя Европа, моля!? Тази на гейовете и мъжлетата с розови чорапогащници и национални знамена в ануса!? Към тази Европа на гъзещите се към Мека чалми и шалвари!? Към Европа, чиито градове са обрасли като метастази с джамии и населението им не може да спи от протяжния вълчи вой на мюезина!? Към Европа на групово изнасилените жени и закланите от ислямски терористи юноши!?

Мерси! Пъхнете си я тази Европа някъде, където слънце не огрява. Грабвайте си чалмите и към Мека, към Мека, към Мека. С еднопосочен билет, разбира се.

…………………………………………………………..

Повече по темата тук:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *