Зоран Михалков – НЯМА КАК ДА СТАНЕ!

На когото не му харесва фактът, че не размахвам балончета и не харесвам тоталитарната, фашизирана секта, наречена Ислям, може най-спокойно да напусне приятелите ми, или да не си прави труда да чете публикациите ми.

Аз винаги съм твърдял и ще продължа да твърдя, че Ислямът не идва с мир и не иска да живее в мир с другите хора.

Ислямът е тоталитарна, нетолерантна, войнствена секта, която иска да подчини на волята си всички неверници и е главната заплаха за световния мир.

И не съм формирал вижданията си на базата на някакви произволни фактори и дочути отнякъде приказки.

Познавам историята на ислямската експанзия от началото и през 632 година, след смъртта на Пророка, до последната обсада на Виена през 1683 година, чел съм какво пише в Корана и хадисите, чел съм трудове и публикации на Хасан ал Бана, Саид Кутб и други идеолози на ,,Мюсюлманските братя,, и ,,Ал Кайда,, и продължавам да твърдя, че Ислямът в този си вид е заплаха за нашата цивилизация и голяма част от мюсюлманите, под влияние на крайните тълкувания на хадисите и Корана от радикалните имами, които са крайно нетолерантни и агресивни спрямо различните от тях.

Затова няма как да харесвам и да толерирам хора, за които аз съм просто някакъв мръсен гяур, неверник и долно куче, което трябва да се покланя на правоверните и да се моли да диша същия въздух като правоверните.

Няма как да стане!…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *