Валентин Ив. Желев – БАРНЕВЕРН, КОМУНИЗъМА И ЛИБЕРАСТИИТЕ

БАРНЕВЕРН, КОМУНИЗъМА И ЛИБЕРАСТИИТЕ, КОИТО ЩЕ УНИЩОЖАТ НОРВЕГИЯ – СТРАНАТА НА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА НА ТОЗИ ГРЕШЕН СВЯТ !!!

Норвежкият комунизъм е брутален, нещо като модерен експеримент, създаден от масонски ложи, нацисти, педофилски мрежи, социопати, достигнали до високите етажи на властта и откровени зомбирани идиоти, назначени във властта на шуробаджанашки принцип!

Тези всичките формират властовата паралелна държава на богоизбраните арийци, които диктуват правилата на играта! Другата държава е на обикновените хора, които с честен труд изкарват прехраната за себе си и семействата си. Тези последните са орисани да вярват, че първите, които представляват държавата, са много компетентни и са овластени да мислят за всички останали простосмъртни.

Това им се внушава от деня на раждането! Искаш или не искаш, системата те вкарва в комунистическата матрица и чудовищния пореден комунистически експеримент. Всяко неподчинение е пагубно за всеки инакомислещ. Барневерн е могъща бухалка срещу всички, които са несъгласни с комунистическата идеология на Норвегия.

Престъпното детско ГЕСТАПО посяга на най-скъпото на всяко нормално семейство – децата. С какво може да държиш в подчинение народонаселението – само с брутално смачкване на човешки права и безкрайна и пагубна борба с институции, които нямат персонална отговорност! Те се прикриват под формата, че правят най-доброто за децата. Ами като правят най-доброто за децата, защо се крият зад фасадата на конфиденциалността?

Какво добро направиха за децата на Цвети или за малкия Миран? Научиха ги на осем езика или ги направиха по-добри спортисти или акробати? Или им разказаха приказките на Ангел Каралийчев и историята на Ботев и Левски?! Норвегия е държава без история – и норвежците трябва да се срамуват от викингите – бруталните завоеватели, тероризирали и всявали ужас в Средновековието!

Модерните норвежки либерасти, корумпирани до безобразие и подхранвани от мафиотските петролни пари, изопачават и манипулират всякакви социологически проучвания, които качват Норвегия на първите места за по-по-най! Те се опитват да ръсят мозък и да манипулират и нашите източноевропейски държави, съхранили до ден днешен консервативните християнски ценности!

С парите, щедро отпускани от Правителството на Норвегия!

Пътят към ада обаче е посипан с добри намерения! Раждаемостта в Норвегия е спаднала до 1,62 на всяка двойка. Детското ГЕСТАПО може да почука на вратата ви във всеки един момент, подкрепено от внушителен полицейски башибозук, и да Ви вземе детето, защото завистлив съсед е пуснал анонимен сигнал, че си чукате децата ! За да направят най-доброто за него!

Нали си спомняте как едни кухи комунистически кратуни се грижеха за българите преди 1989г.? Първо го вземат, а после няма да ти го върнат, докато не докажеш, че си невинен! Защото в комунистическа Норвегия всеки е виновен до доказване на противното! И полуграмотните и зомбирани психопати от Барневерн те вкарват във всякакви схеми, за да докажат, че ти си идиотът, а не те!

Вследствие на моите разследвания и публикации много български семейства си върнаха децата в България! Хора от други националности също правят това. И се очертава тежка демографска криза в Норвегия – норвежците ще намалят възпроизводството си, чужденците ще идват само да припечелват някакви пари, в същото време драстично ще се увеличават хомо, лесбо, педо и всякакви други педерастии, които, добре платени, ще искат да им бъдат доставяни дечица, за да могат да се гордеят лицемерно, че са модерните филантропи!

В България децата понякога ги носят щъркели, в Норвегия ги доставя БАРНЕВЕРН срещу добро заплащане!

One comment

  1. Децата с бяла кожа се продават много скъпо на педофилския пазар, и докато това е така, апетитите на облагодетелстващите се от продажбата им няма да намалеят.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *