Валентин Ив. Желев – ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

Отдавна не съм писал нищо, но ме засърбяха ръцете да изкажа моето мнение относно отхвърлянето от КС на Истанбулската конвенция! Поздравления за което !!!

Тези, които живеем отдавна в Скандинавия, виждаме огромните поражения, които неолиберализмът и псевдотолерантността са нанесли на скандинавските народи ! Тук привържениците на Истанбулската конвенция могат да се насладят на всякакви неолиберални идиотии, като декриминализирането на клеветата през 2015 г. , промяната на текста на химна на Норвегия, че бил сексистки, огромен пенис на фасада в Стокхолм и също такъв като статуя на централната гара в Осло, сатанистките статуи във Фрогнер Парк в Осло, нацисткият марш по улиците на Кристиансанд миналата година и др.

Скандинавските народи са с тотално промити мозъци и от деня на раждането се възпитават в неолиберален модерен комунизъм, държавата им вменява, че тя трябва да се грижи за тях, те само да слушкат и да папкат и да не забравят да си плащат данъците! Правозащитните и правораздавателните институции покровителстват мафията, монополите, наркотрафикантите, педофилите, насилниците по високите етажи на властта и мачкат малкия човек, който се опитва да назовава нещата с истинските им имена!

Медиите в голямата си част са слугински и отразяват най-вече усмихнати и доволни норвежци с оптимистична визия за Норвегия!

Един от най-зловещите продукти на неолибералния норвежки комунизъм е Барневерн – многомилиардна индустрия с възвръщаемост на печалбата от 20-23 %, повече от петролната индустрия на Норвегия! Добре платените чиновници на Барневерн знаят по-добре от родителите и роднините как се гледат деца и какво е най-добро за тях, преследват родителите, самопоканват се в домовете им по всяко време, навират си носовете в хладилниците и в спалните на децата, само и само да намерят нещо, за което да обвинят родителите, че не са добри такива и после да могат лесно да им отнемат децата и да ги дадат на педофили, лесбийки и джендъри от всякакви социални полове!!!

Те затова те, тази Конвенция няма работа в България! Аз съм толерантен човек и не приемам насилието! Но и не искам това, което виждам в Норвегия, да се имплантира в България! А то много лесно може да се случи с мръсните норвежки пари, с които Норвегия си купува влияние в света и лъска политическия си имидж на уж демократична и правова държава, каквато обаче не е и скоро няма да бъде !!!“

5 comments

  1. Този човек е ненормалник, каква ли публика ще му се върже на глупостите.

    1. Не, но нещата, които върши Барневерн, са толкова ненормални, че когато някой ги разкаже, всеки мисли: „Това не може да бъде!“.

      1. Запозната съм отдавна с темата, Норвегия е общество като по Оруел и неговата „1984“.

    2. Georg, имаш пълната свобода да мислиш, както намериш за добре. Но е хубаво, когато наричаш някого „ненормалник“, да приведеш някакви доводи. Обидата не е довод. Текстът е истина, независимо дали ти харесва или не. Да не говорим, че човек може да е ненормален, дори луд, но това по ниакъв начин не го прави тъп. Виж, твоя коментар те прави. Хем тъп, хем невъзпитан.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *