Вили Тилев – ЩЕ СЕ УСЕЩА КАТО…

Въобще, ще бъде 2022-ра, но ще се усеща като 1922 г.

Новите деспотични обсесии – климатичната параноя, ковид-истерията и джендър-идеологията – ще продължат с ограничения, забрани и социално инженерство. Климатичната параноя е нов крипто-фашизъм. И също като неговата «расова теория» е обявена за последна дума на науката. Като всяка тоталитарна идеология, целта е да се създаде „нов човек“ – с нулев въглероден отпечатък, нулев отпадък и нулева свобода.

Това се материализира в ограничаване на мобилността и отнемане на продоволствената автономия на човешките общности. Транспортът трябва да е скъп и достъпен за масите само за къси разстояния. Затова се създават все повече «зелени» бариери пред достъпната за масовия човек през последните десетилетия авиация. Пак затова с декрети се забраняват достъпните автомобили с вътрешно горене, за да въведат скъпи и неспособни за дълго пътуване електромобили.

Помните ли повелята на Давос – „не притежавам нищо, всичко необходимо наемам“. Въпросът, който Давос премълчава е: кой притежава това, което наемаш? А отговорът е: Държавата и Олигархията.

Отнемането на продоволствената автономия също е ключов «зелен» приоритет. Затова е ескалиращата атака за премахване на животновъдството и консумацията на месо. Това става все по-видимо от рекламните кампании «не яжте месо» в глобалните медии, и от роящите „научни“ изследвания за въглеродния отпечатък на животновъдството, че даже и на мусаката.

Това е само началото – обработка на общественото мнение, особено на младежта, която е податлива. Целта е да се премине към синтетично „месо“. Животновъдството дава поминък и продоволствена автономия на милиарди по света.

Кой ще произвежда синтетичното “месо”? Със сигурност няма да са милионите фермери. Ще го произвеждат корпорациите на глобалния елит, които ще държат патентите за синтетично „месо“. Бил Гейтс, например, вече притежава такъв патент.

Своеобразна нео-феодализация на обществото, където храната е собственост на господарите, които я използват като средство за социален контрол.

Ковид-истериите отдавна надхвърлиха здравия разум. Заради «омикрон», който според всички налични данни протича като среднотежка настинка, се затварят цели държави. «Ковид-паспортите» се превръщат в документ за валидност на човешкото съществуване и най-крещящия пример за сегрегация от времето на расовия апартейд насам.

В Германия екстремният либерал-прогресистки правителствен «светофар» през 2022 г. ще сменя пола на желаещите само срещу заявление в общината. Това е сбъднатият идеал на новата анти-научна лисенковщина – джендър-идеологията.

Но трябва да е ясно: няма ценност по-висша от Свободата, защото тя е от Бога дадена. Никоя кауза не е добра, ако жертва Свободата. Няма справедливост, нито солидарност без Свобода.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *