В ИМЕТО НА „ДОБРОТО“

Подправянето на текстовете на писатели е част от заличаването на историческата истина в името на ислямизацията, негризацията, циганизацията и масовото оглупяване на света.

Значи ли, че като изтрием фактите за миналото, ще променим начина, по който то се е случило?! Не, само ще промием мозъците на следващото поколение, което ще бъде свободно да повтори грешките му.

Което навярно е и целта на занятието.

Глобализмът е диктатура на посредствеността над разума. Негова крайна цел е унищожението на бялата раса и заместването й с мръснокафява човешка биомаса с нисък коефициент на интелигентност, за която се предполага, че е по-хомогенна, по-неосъзната и по тази причина по-лесно управляема. Трябва му обаче време, за да я наплоди в достатъчно количество и да встъпи тя във властта си.

Затова отсега се взимат крути мерки бъдещите господари на планетата да не бъдат дразнени, засягани, обиждани и нищо да не попречи на глобалисткия неорасистки план по унищожение на водещата понастоящем раса в света и ликвидиране на расовото разнообразие, създадено по Божия план.

„Изчистиха расистките обиди в нови издания на романите за Бонд. Поредицата на Иън Флеминг излиза осъвременена…“ – подскачат радостно силвиите по клоните на Чалготеката „Площад Славейков“. Те са опазени от опасността да създадат нещо трайно като творбите на Флеминг и затова не подлежат на редактиране. Верни са на глобалистките се господари, слугуват им предано за жълти стотинки, живуркат като насекоми под ботуша им и са обречени на забрава. Да му мислят гениите, защото единствено те са обект на злостната неолиберална саморазправа. Причина – не пишат „правилно“ и в услуга на новата джендър диктатура.

Осъвременена“, преведено от новоговор, означава осакатена, редактирана, нагласена според изискванията на диктаторите. Като „Десет малки негърчета“, „Да убиеш присмехулник“ или „Чичо Томовата колиба“ навярно!? Като множество други творби на световната литература, които не пасват в мирогледа на новите нискочели господари.

О, те са много розови, деликатни и чувствителни, с нежни сърца и меки китки. Те не горят книги, само ги подправят според собствения си тесен и много ограничен мисловен хоризонт. В името на доброто. На собственото си добро.

Всяка диктатура започва с подмяна на истината. В името на мира, нали така: „Ако искаш мир, готви се за война!“ В името на братството, за което се проливат по стара традиция реки от кръв. И това е само началото на подмяната, в която се изтриват думи. Както винаги – след него идва изличаването на цели народи, раси и континенти.

Възможно ли е умен човек да се радва на факта, че новите фюрери превръщат един световен писател в глобалистки кастрат – каквито са те самите: многоджендърни и никога незнаещи с кой пол ще се идентифицират през следващите 10 минути? Трябва ли да приветстваме подмяната и осакатяването на световни литературни произведения в името на мизерната диктатура на политическата коректност? Тя, като всяко робство, е обречена на кратък живот, а литературата е вечна.

Моля се мислещите хора на планетата да не купуват изданията на кастратите!

КЪМ ЧАЛГОТЕКАТА:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *