ГЛОБАЛИСТКАТА ПРОПАГАНДА НАДМИНА СЪВЕТСКАТА

Днес прочетох следното в българската преса и пет минути се смях с глас:

„“Получи му се да обедини хората, защото е невероятно талантлив. Дори и тези, които не го харесват, не си позволяват коментар, а мълчание. Заслужава да бъде номиниран и тази година с „Нобел“, макар че там нещата вече са политически и може и да не го вземе. Но е важно да бъде номиниран за нас, за България.“ Това сподели пред вестника писателят Христо Бойчев, чиито драматургични творби се играят най-много по света.“

Само пет изречения, а толкова лъжи в тях. Да се чудиш коя по-напред да опровергаваш. Тази ли, че неолибералното слугинче Графоман Господинов било „невероятно“ талантливо? По-скоро истината е, че е невероятно да е талантливо! Другата ли – че заслужавало „Нобел“ за литературно безпомощните си текстове? Третата ли – че противниците на преуспяващата графомания мълчат от респект, а не защото са жестоко малтретирани и разкъсвани на парчета в нета? Четвъртата ли – че „всенародният любимец“ може да не получи „Нобел“, защото наградата била политизирана, докато всъщност това е единствената причина за номинацията му и заради която досега е награждаван? Петата ли – че номинирането му, а не решаването на тежките социални и политически проблеми на страната ни било важно за България? Шестата ли – че никому неизвестният „писател“ Христо Бойчев пишел пиеси, които се играели „най-много“ по света, подразбира се – повече и от тези на Шекспир?

Ясно е, че „писателят“ Бойчев използва Господинов като ракетоносител, за да си направи малко безплатна реклама. Е, човещинка е, като ти умре циганката, дето те хвали, трябва сам да се заемеш с пиара си. Но другите като Здравка Евтимова и подгласниците й наистина трябва да са полудели. Толкова ли тези слуги на Посолството са загубили връзка с действителността, че се превърнаха в глобалистки подметки, или просто много им се усладиха властта и парите на господарите – това е въпросът на въпросите.

Господинов бил обединил хората, може би цялата ни нация!? Наистина ли!? Аз прочетох стотици негативни оценки за „творчеството“ му и за това, че е незаслужено награден заради политкоректност, не заради дарба, някои даже препубликувах на този сайт.

Това ли е чаканият като месия обединител на българите!?

Горко й на такава нация, горко им на такива обединени от опашати глобалистки лъжи човеци!

Видях през годините как изразяващите отрицателно мнение за прислужниците на Посолството бяха премачквани и разкъсвани от отровните хиени на глобалистката диктатура. Как вечно разгонени и недоклатени мастии от 666 пола им вменяваха мълчание, как хиените гнусно обиждаха другомислието, как го принуждаваха да оттегли и изтрие написаното. На модерен „европейски“ език този метод на саморазправа се нарича „канселиране на някого по неолиберален образец“.

Това е изпитан инквизиторски похват на новите диктатори – да използват копоите си в мрежата, за да съсипват имиджа, живота и доброто име на хора, които имат различно от това на господстващата идеология мнение. Вече няма нужда даже да им се подава сигнал – глутницата е добре обучена и се самосезира – последният случай с талантливия поет Николай Милчев ме убеди окончателно в това. Приложиха същия многократно изпитван вече похват и при режисьора Степан Поляков, но той реагира с насмешка и не изтри текста си, което донякъде обезвери и обърка глутницата. Хиените са страхливи по природа, те са нагли само с лесно раними и изолирани противници.

Вървим към нова диктатура – тази на ПОСОЛСТВОТО. България някога беше Белене, днес е Гулаг, а утре може да стане Аушвиц – и тъкмо нейната продажна псевдоинтелигенция я докара дотук. Глобалистката пропаганда надмина по наглост съветската, а наглостта на силните на деня няма граници. Оставим ли ги – те отново ще залеят с кал и кръв света.

Обединил нацията!? Недейте, моля ви, че и от смях се умира!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *