Дахер Фарид Дахер – БОРЦИ ЗА „ДОБРОДЕТЕЛИ“

Късата памет е нещо, което винаги ме е впечатлявало в бившите комсомолски отрочета, които днес са бесни русофоби и евроатлантици. Поведението им с клинична точност е винаги предвидимо, независимо в каква среда и епоха се намираме.

Върнете ни 40 години назад – и те ще са същите комсомолци, агенти-доносници, герои на труда, „образцови“ граждани. Върнете ни 400 години, те ще са онези, които разправят, че в Османската империя е било рахат, ще свалят шапки на господарите и ще снасят информация на заптиетата.

И винаги си мислят, че всички наоколо са идиоти с къса памет.

Много се гневят като споменеш тяхното минало, получават ментална диария, сланините им се тресат от злоба, пищят колко сме били дребнави, защото сме споменавали „как стринка им била от ДС или от комсомола.“ Не, не стринката ти е била, сланинеста буцо от комсомолски говна, а ти и родителите ти са били. Винаги налазвате кокала.

Защо винаги така се получава? Бях убеден, че е така. Това е най-добре доказаната теорема във Вселената, направо аксиома, която винаги и безотказно работи и бива доказвана непрекъснато във времето. И то не само заради клипове как са пеели руски песни. При това наскоро. По болнавите, умопобъркани погледи, по онзи налудничав гротескен вид си личи какво представляват тези хора като качество, като скрупули.

Помагал на Сирия, пуска клипове всеки ден „Помагам на Сирия“, ама с вашите пари.

Не ме разбирайте погрешно, аз се радвах, че се помага на всички „Сирии“. Обаче бях убеден, че появилите се „помагачи“ имат политически аспирации и правят всичко само заради тях, а не заради сирийците.

На коя Сирия помага? САМО на провинция Идлеб. На управляваната и окупирана от Турция и Ал-Кайда територия, в която бяха изгонени и избити почти всички християни (вкл. арменци), алауити, друзи, язиди и кюрди. В същите територии, в които всички лидери на ИДИЛ се криеха и бяха убити, като почнем от Багдади и стигнем до Ал-Курейши. Пратили са помощите в Идлеб, Джандарис и Африн, и трите града са управлявани от Хай’ат Тахрир ал Шам, т.е. Ал-Кайда. Същите, които убиваха и обстрелваха нашите роднини и приятели.

И не ми разправяйте, че ги е грижа за децата. Гнусни лицемери. Тия не ги е грижа за нито едно дете в Латакия, Алепо или Хама, ама пускат комерсиални виртуални сълзи за Идлеб.

Само омраза за останалите, злоба за останалата Сирия, където живее над 90% от населението. Едни от най-пострадалите провинции при земетресението са Латакия и Алепо, ама там не праща. Нито споменава Йемен, Ирак, Либия, там няма деца.

Ако толкова се интересува и го е грижа за сирийците, що не помага на ВСИЧКИ, не си отвори устата за уродливите санкции, що не провери каква е ситуацията с тях, как гладуват ежедневно хора, как не могат повечето в чужбина да си отворят банкови сметки, за потресаващата дискриминация и двойни стандарти?

Ама не да се покаже с петте платени сирийски НПО парцала, а с истинските сирийци, с 99.9% от нас, а? Готов съм да идем до американското посолство и там да питаме кой управлява Идлеб, ако е такъв невежа.

Ние знаем, че тая буца от лайна не го е грижа за нас, сирийците. Всичко е, за да се легитимира като „достоен“ политически светец и активист и да влезе в политиката. Да се облепи с фалшиви рекламни благотворителни каузи, с които да напомпа графата „борец за добродетели“, за да излъска виртуалното си фалшиво портфолио с вселенски добрини (винаги свързани със събиране на пари от други хора), да покаже „спасителни“ мускули, без които ние уж не можем, а в реалност не е нищо друго, освен лицемерна купчина лой, помпозен кариерист.

Когато експлоатираш сирийската общност и използваш името на Сирия за твоите лицемерни кариеристки говна, ще се изправиш срещу мен. И тогава сланините ти ще се тресат доста дълго, обещавам, щото сирийците ме познават, и вече познават хиляди като теб, жалки експлоататори на сирийското нещастие и мъка, някои дори се продават след цялата тази гавра. Заради кариерата си в някаква партия.

–-

Айде ходи си пей руските песни скришно в мазето, та никой да не те чуе, и повече не си играй със Сирия. А като излезеш оттам, пиши под всеки твой пост „Слава Украини“, та да не се усъмним в твоята лоялност към Днешната Партия.

Събирай пари за спасяване на катеричките и богомолките, не ме е грижа. Или не звучи достатъчно комерсиално? За грузинците, може би? Чакаш с нетърпение следващото земетресение, за да събираш пак пари и трупаш лицензи за „ценности“ пред Партията?

Слава Х ! ( Х – в зависимост от епохата)

В Идлеб също е наложен шериат и никога няма да видите незабрадена жена. Това казва всичко за тези гнусни лицемери и фалшивите им събирачи на помощи за слава.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *