Дахер Фарид Дахер – Ламот – ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС!

Благодаря на всички приятели, които често ми пращат скрийншоти на бисери, родени от хора, които не знам защо не ги е срам да хващат клавиатура.

Та, г-жо Капка Тодорова, ислямистът, обезглавил учител във Франция, най-вероятно e бил в Сирия, макар засега да е доказано само, че сестра му със сигурност била там като член на ИДИЛ (най-вероятно за т.нар. джихад ал-никах, който като го споменавахме ни се смееха, ама сега не е много смешно, нали? Сега питайте вашите приятелчета какво означава никах.

Поправи ме, ако греша, но не беше ли ти един от онези „журналисти“, „експерти“, които системно пишеха и ревяха за моята Сирия? Макар и да си очевадно брутално неграмотна и неподготвена по темата, поради което представяше измислени градове като „град Гута“, които не съществуваха. Източна Гута е местност, а не е град.

Не ревяхте ли за клетите бунтовници в Алепо? Помните ли арт-инсталацията на студент в Дрезден в твоята Германия, който построи макет от автобусната барикада от Алепо? Е, това, което стърчеше отгоре на тази „барикада“, беше флагът на Ахрар ал-Шам.

Когато членовете на Ахрар ал-Шам са в Сирия, Франция и Германия отказваха да ги признаят за терористи и официално бяха определяни като умерени. А не бяха нищо друго, освен развъдник на джихадисти, насочени срещу неудобни правителства. Сега и Франция, и Германия арестуват членовете на тези групировки и ги считат за терористи. Какво гнусно лицемерие, а?

Ето ти случай от Германия с бивш член на Ахрар (Към статията:), както и такъв във Франция (Към статията:). Вече и Макрон описва тези „бунтовници“ като джихадисти, когато Турция ги взе от Идлеб и ги прати в Арцах/Нагорни Карабах. Няма да ви питам за кой по-точно Алепо ревяхте, кой беше под властта на „бунтовниците“ и да ми изброите християнските квартали и на чия страна бяха те. Просто защото ще е все едно да чета астрофизика на кактуса до мен.

Когато ние обяснявахме какво ще се случи с тази маса изроди, ако влезнат в Европа (а това го казвах още от 2013-та, потърсете в интернет), тогава такива като вас бяха твърде заети да обясняват какви сме асадисти, расисти, путинисти, нетолерантни шовинисти и цялата плеяда клишета на Дойче Веле, които прилежно и послушно попивахте. Айде сега отидете в интернет, разгледайте списъка на най-големите терористични атентати в Европа, и ми посочете един извършител, който да не е бил сред „бунтовниците“ в Сирия?.

Когато тези изроди клаха наши роднини и приятели, само защото са християни, и сърцето ни се късаше, вие бяхте прекалено заети да ни представяте като злодеи, а точно уродите да представяте като смели борци за демокрация и клети жертви на химически атаки. Подкрепени от няколко дебелогъзи идиоти с арабски имена, чийто татенца бяха лакеи на режима. Сега виждаме как лицемерието ви лъсна като задник на ексхибиционист, избърсал се без да иска с коприва. Вие бяхте тези, които представяхте и ревяхте за тези „бежанци“. Само че, за разлика от вас, аз и моите роднини знаехме какво представляват. Сега, както виждате, и вие го разбирате.

А що се отнася за научно неграмотната „В като Вагина„, тя изглежда да е точната книга, която да впечатлява точно онези хора, които нямат грам мозък, за да проверят какво е Гута, или пък нямат интелекта в ерата на информацията да напишат фактологически правилно едно изречение за който и да е конфликт. Или такъв, който не знае колко джендъра въобще има, или колко тоалетни ще трябва да се построят в самолет, за да не се обиди 0.1% индоктринирано население в новия шариат, който царува в Европа.

И не, ние не считаме за заплаха тази книга. Ние й се смеем и й се подиграваме. Щото само това заслужава. Утре, когато преоблечен като жена мъж пребие истински жени, тогава ще видим как ще почнете да пищите, че са ви откраднали „свободата“, точно както сега почвате да се осъзнавате за „ислямистите“.

Да, един дол дренки сме. Само че ние се въргаляме на чист терен, а вие се топнахте в кафявата зона. Но ви разбирам, аз не си изкарвам прехраната като „журналист-експерт“ и няма нужда да копирам сервилни поведения, за да оцелявам.

Жал ми е за вас.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *