ДЕМОКРАЦИЯ НА ДИКТАТУРАТА!?

Дрезден, началото на юли 2019 г. Сплотена в гнева си тълпа източногерманци въодушевено „приветства“ немската канцлерка с викове: „Махай се!“, „Ууууууу!“ и „Меркел трябва да си ходи!“ Така е в Източна Германия поне от 4 години насам, хората в тази част на страната са разтресени от приликите на Меркеловата Обединена Германия със СССР и я наричат „ГДР-2“.

Репортерът продажник засича един от протестиращите и го пита неговият протест щеше ли да бъде възможен в ГДР?! „Малко трудно…“ – отговаря смутено човекът, но не се отказва от правата си. На мен лично това ми напомня опит да се пробута комунизмът като демократична система, само защото в него е имало и дисиденти.

Кратка предистория. Само преди година неолибералната канцлерка, подозирана в страстни и горещи връзки с проевропейската олигархия, успя да измами за четвърти път народа си и да изиграе избирателите на страната с трика на многопартийността. Този трик се състои в следното: пет партии с еднаква розовоболшевишка платформа разиграват цветен политически спектър и обират гласовете, които иначе биха отишли вдясно от центъра.

С този евтин номер неотроцкисткото правителство на Германия се събира след изборите в Голяма коалиция от псевдосоциалдемократи и псевдохристияндемократи и така задържа на власт мултинационалните концерни – единствените печеливши от раковото образувание Европейски съюз на социалистическите републики /ЕССР/ – както го наричат губещите от това и поробени от политическата коректност негови граждани.

Неотроцкизмът нахлу в европейската политика с диктаторските си модели чрез туморни новообразувания като джендър идеологията, отдавна гранясалия средновековен ислямо-болшевизъм, маркузеанското овластяване на малцинствата, циганския терор и тунеядството, насилствената ислямизация на Европа, сълзливия и грантомотивиран рев по правата на криминалните малцинства, политическия ислям и неговите озверели изнасилвачи и главорези, шариа зоните в европейските градове, полигамията, педофилията, педерастията, разюзданите и грозни гейпаради, ненавистта към другомислието, кражбата на бели деца и даването им във властта на гейове и всякакви други изтрещели перверзници, фантазмите на теорията за флуидните полове, истанбулски конвенции и стратегии за изпедерастяване на малки момченца или ранно полово съзряване на невръстни лолитки, мастурбиращи пеленачета, правото на убийство на новородени, господството над свободната мисъл и реч, налагането на неолиберален и оруелов по същността си новоговор с инструментите на политическата коректност и т.н.

Германия е удобен полигон за експериментиране на всякакви социални и политически перверзии. Загубила е две войни, населението й е подменяно на големи групи периодически с послушни и бързо плодящи се близкоизточни роби, коренното й население е агресивно наплашвано и деморализирано, дресирано е в себеомраза и стадна търпимост под ножа на всякакъв вид и калибър касапи, с промит от тоталитарни леви идеологии мозък е. Не е тайна, че цялата комунистическа партия на диктатора Хонекер се вля в редиците на партията на Меркел и тя силно олевя, съсипвайки Германия и Европа с масова емиграция и вносен ислямски терор.

В треперенето на антигерманската канцлерка населението най-накрая видя пръст на съдбата и кармичен знак за освобождение от робството, но Мути веднага му показа, че е готова да управлява страната и от Отвъдното чрез марионетките си Крамп-Каренбауер и фон дер Лайен, така, както Хонекер управлява чрез нея Германия от ковчега си. Болшевикът никога не се отказва доброволно от властта, той трябва със сила да бъде откопчван от нея, пипало по пипало, зъб след зъб.

Помним комунизма и неговия плач по правата на палестинците и Анжела Дейвис, докато в същото време свинете в концлагерите бяха хранени с полуживи политически противници. Така и Мути днес страда по избиваните в Близкия Изток мюсюлмани и нехае, че вкарва в Европа ислямски терористи, които зверски колят населението й. По тази, днес интернационално оцветена със знамето на дъгата, загриженост за чуждия и престъпно нехайство за ближния винаги ще разпознеш перверзника болшевик. Той мрази себе си и своето, но е готов да обича за пари чуждото. За повечко пари, разбира се, защото се отвращава от грубата работа и тя винаги е за другите, не за него и потомството му.

Необолшевизмът е обигран в лъжата и измамата. Най-големите писъци за бездетността на Юнкер, Меркел, Мей и други лидери дойдоха именно от неолиберални среди, така беше подготвена подмяната на изхабените политически бездетници с многодетни мутита от същото левичарско котило. На неолиберала му е все едно какво става с другите деца, след като неговите учат в добре защитени частни училища, където съучениците им не се казват Ахмед и Мюмюн, или живеят в отлично охранявани частни имения, където арабско пиле не може да прехвръкне. Познавам много неолиберални и грантомотивирани мутита, които изхранват своите деца, като пъхат чуждите под арабските ножове или под властта на групи за бързо и зверско изнасилване, или пък в лапите на перверзни педофили. Размножителният инстинкт не е направил никого по-добър човек, иначе най-добрите хора днес щяха да са в Столипиново или сред канибалите в Африка.

Даже жаждата за разпространение на собствените гени по-често води до засилен егоизъм, деструктивно поведение спрямо обществото, измама с цел паразитиране на социални помощи и грантове. Бързо нарастващите по численост турски и цигански анклави, които се издържат на Запад от детски надбавки и не работят поколения наред, алчните защитнички на малцинствените и джендърните права, каналджиите, играещи си на спасители в Средиземно море и много други вредители на цивилизацията ни само доказват факта, че служенето на доброто не е резултат от наличие на потомство, а на личен морал, отговорност и духовна извисеност. Двете мутита, марионетките на ислямското Мути Меркел, скоро ще докажат тази теза на практика.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *