Елеонора Калчева – ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ НА ЛИБЕРАЛО-ТРОЦКИЗМА

Dimo Vasilev: За 3-ти март – хиляди хора. За протести, инициативи, да си подобрим живота, идеи и борбеност – НУЛА. Жалка робска губерния! 

………………………………………………………

Текстът под снимката показва до каква степен либералстващите троцкисти у нас не осъзнават какво сътвориха. Те, а не традиционната руска геополитическа лакомия и традиционните българи-продажници, известни още като петоколонници, са главните виновници за случващото се в България.

1. Левите либерали лишиха българина от национално достойнство под диктовката на социални инженери-марксисти, гурута на мултикултурализма. Българинът, макар и подсъзнателно, се съпротивлява на опита да го превърнат в аморфна маса без минало и това го прави лесна плячка на безродниците, обслужващи интересите на руската империя. Българинът е лъган от 9-ти септември насам и не познава собствената си история. И незнанието го прави лесна плячка.

2. Левите либерали лишиха българина от неприкосновена частна собственост. Обезсмислиха и направиха невъзможна каквато и да било стопанска инициатива. Регулираха до смърт свободния пазар. Създадоха огромна армия от чиновници, които изсмукват ресурса на общността. Данъците, таксите, налозите (в цялата си съвкупност) са толкова огромни, че правят безсмислена каквато и да било лична жертва. Работим най-малко половин година, за да се разплатим. Затова вече няма стопани. Има само усвоители. Има корпорации. Тези, които са в основата на финансирането на руските интереси в България, се толерират и са необезпокоявани. Въпреки твърдяната, от страна на либералстващите, непоносимост към Русия. Разбира се, това не се случва безвъзмездно.

3. Иззеха от хората всичко. Чрез регулации. От възможността да обезпечат финансово себе си и семействата си, до възможността да са добри и да се занимават с благотворителност. Това е равностойно на робство.

4. За да имат достъп до обществения ресурс, либералстващите троцкисти обезсмислиха конституцията и представителната демокрация. С намесата на НПО в законодателната и изпълнителната власт на практика прекъснаха връзката между суверена и назначените от него. Гражданското общество у нас се представлява от хора без НИКАКВА обществена подкрепа, неизбирани от никого и достатъчно непопулярни, или известни като партията 2.78%

5. Съдебната система е овладяна 90% от либералстващи троцкисти, които нямат никаква връзка с обществения морал. Справедливостта не ги интересува. Тяхната роля е чудовищна, защото обезсмислят цялата държавност.

6. 100% от представящите се за либерали са деца или внуци на комунисти. Марксизмът е водещата им идеология, а именно, че те ще преразпределят всичко. Разбира се, за доброто на данъкоплатеца. Но той става все по-беден и все по-несвободен.

7. Изместиха дневния ред на обществото. Загърбването на реалните проблеми и заместването им с истерично налагане на теми, които касаят нищожна част от обществото в допълнение към налагането на „нов морал“, най-нагло представян като „европейски“, и който противоречи на общностния, изграден на основа на християнството, естествено и закономерно доведе до целеното от Русия настройване към естествените ни съюзници. (Не че и те не направиха и невъзможното по темата).

Сигурна съм, че пропускам нещо важно, но най-същественото е това. Директно казано. Либералстващите превърнаха българина в плячка за осъществяване на сатанинските, руски геополитически интереси. Но и това ще мине.

п.п. Пропуснах религията. Като истински марксисти-сатанисти, либералстващите са отявлени богоборци. Отричайки източното православие и вярата в Бог, обслужиха основната и най-арогантна опорна точка на Руската империя, че тя е защитник на православието.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *