Елеонора Калчева – ПРЕГЛЕД НА „ПЕЧАТА“

От краткия преглед на „печата“ установих две работи:

Първата е, че „Поглед инфо“ (без всякакво съмнение за мен, официоз на сектата на Путин, има небивала активност и коренно променен стил, но ще почета още малко, преди да си обобщя посоката на манипулацията.

Обаче, по-интересни са либералстващите троцкисти. Прочетох дор до 5 мат`ряла, които ясно показват новата линия, тактика и стратегия, а тя е в стил „Ама че си глупава„, както обичайно реагира Рьоне, когато мадам Едит го набара с някоя от изгорите му. Сиреч, установи безспорната истина.

Туй за троцкистите не е новост. Това писание по-долу, обаче, силно ме разгневи, и то не за друго, а защото изпитвам дълбоко презрение към автора му, по причина един гнусно-манипулативен пасквил за гадния кръчмар, който натирил психично болно момиче. Рядка мерзост.

Та за туй ще си дам труда, точка по точка, да отговоря защо (обичайно за него), авторът не казва истината, защо манипулацията му е плоска (щото е нискоинтелигентна) и защо 1 + 2 = позор. 

1. Глуповатото твърдение, че „наследниците на СССР“ не можели да обвиняват ЕС в прилика, показва, освен всичко друго, и вродена тъпота. Кой, ако не хората, които от първо лице знаят за „благините“ на СССР, учили са ги (задължително) и са ги играли, може да установи приликата и разликата?

2. Човечецът твърди, че ЕС е съюз на суверенни държави и затова не можел да е СССР. Ми да. Точно промяната на правилата от страна на Германия и Франция под диктовката на Сорос и компания направи наложително да се посочи тази срамна прилика (да не споменавам и аналогията с напускаща Великобритания и цялата злоба и жестокост, в която се упражняват срещу нея повелителите на ЕС).

3. После ни се обяснява (но с пропуски) как е възникнал ЕС. Както Доналд Тръмп напомни, ЕС е създаден, за да може Германия и Франция да се държат прилично и да оставят останалите суверенни държави на спокойствие, при балансьор Великобритания. И добави, че никой никога не се е съгласявал неизбирани от никого чиновници да диктуват на суверенни държави как да живеят, или пък Германия да си прави нов райх.

4. ЕС бил зона на законност и правов ред. Да, беше. Преди да започне да обслужва Сорос и корпорациите с над 1 600 000 регулации и преди да се постанови, че споменаването, че Мохамед е блудствал с 9 годишно дете, се наказва.

5. След което лицето Андреев има наглостта да говори за свобода на словото – след безспорните за всеки вменяем и неплатен индивид атаки точно срещу свободата на словото.

6. Тук лицето става за посмешище, тъй като се позовава на „пазарно, многообразно, благосъстоятелно“ управление, което довело до „достоен живот за всеки“, „за стопанството“, „за благоденствието“, „за икономическите възможности на хората“. Тя лексиката му е есесесерска, но всеки, който се е опитал да прави малък бизнес, знае, че чрез регулации ЕС провежда геноцид срещу частния собстваник, срещу свободния пазар, срещу частната собственост.

7. Андреев намира и прилики. Това не е трудно, така че няма да ги коментирам. Обаче, както г-н Кесаров чудесно е отбелязал, освен че превърнахте ЕС в СССР, и „Дойче Веле“ вече е равно „Правда“.

…………………………………..

Към статията в ДВ:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *