ЕРАТА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОТО МУТИ

В една статия от 24.06.2018, озаглавена „Меркел – следовница на Джордж Сорос?“ немският журналист Томас Трепнау казва буквално следното: „Твърдението, че все повече германци се чувстват чужди в собствената си страна (междувременно не само германците се чувстват така, а и онези, които живеят от доста време в тази страна, без да са германци), било неонацистки израз.

Хер Трепнау има право да оспорва възгледа на Мути Меркел и нейната ислямизаторска кохорта. Онова, което четвърт век не можа да обедини европейците в Германия, най-вече поради немската надменност и източноевропейското твърдоглавие, беше заменено при ислямската инвазия през 2015 г. с нещо като общ европейски фронт срещу отчуждението и вноса на мулти-култи терор в страната. В протестното антиислямско движение „Пегида“ се вляха не само източногерманци, но и чехи, поляци, руснаци и дори турци, изявили приоритетното си желание да живеят с християни и в християнска страна.

Всички изведнъж се „досетиха“, че са християни, хора от една раса, радваща се  на генетично многоцветие, за разлика от останалите две на цветовото еднообразие, и прозряха в идващите многобройни цунами от Африка и Мала Азия оръжия на отчуждението, на ислямизацията с нейната средновековна изостаналост и еднорасовия генетичен фашизъм на Куденхов-Калерги и следовници. 

На това спонтанно гражданско обединение  розовата неолиберална диктатура противопостави концерти с друсащи се в такт на посредствена музика човешки стада, груб и грозен език на сцената (прочети тук!), терор на ултралевичарите от „Антифа“ и ЩАЗИ похвати от вещерската кухня на „Амадеу Антонио щифтунг„. И – като венец на цялото това политическо безумие – две Мутита, изпълзели сякаш от гъстия мрак на Средновековието: Аннегрет Крамп-Каренбауер и Урсула фон дер Лайен.

Тук няма да се спирам на многобройните изцепки на първата евина дъщеря, те са толкова много, че доведоха редиците на християндемократите от състояние на глухо недоволство до състояние на откровено ръмжене. Поради това Крамп-Каренбауер беше набързо изолирана и назначена за шеф на най-низвергнатото министерство в Германия: това на отбраната.

Вече е известно и на пеленачетата по света, че в тази страна отбрана няма, тя е отворена за прииждащите на талази военни поделения главорези от Африка и Азия. Бундесверът е в плачевно състояние, благодарение не на последно място и на усилията на другата евина щерка – Фон дер Лайен. Тя е човекът, който допусна ислямската инвазия през 2015 г. и продължава да я поддържа и до днес, без да брои нейните многобройни жертви.

На война като на война, нали така?

След избирането й на поста Председателка на Европейската комисия, Фон дер Лайен веднага заяви своите приоритети: построяване на тоалетни за някакъв си имагинерен трети пол, натрапване на джендър идеологията в училищата и на Истанбулската конвенция – на нежелаещите да я подпишат народи. Достойни цели в ерата на интернационалното мути, няма що…

Новата председателка явно няма достатъчно ум и съвест, за да забележи ставащото в страната. Германия е раздвоена, скарана, гневна. Не си говорим помежду си стари приятели, крепителите на Меркел-политиката ще си извадят очите с противниците й, „Пегида“ събира всеки понеделник хиляди демонстранти от Дрезден и страната – и това от пет години насам, в дъжд и пек, в 40 градусови горещини и силен мраз. Европа се тресе по-силно и от немската канцлерка – също разтроена и раздесеторена. И на целия  този гръмотевичен фон Фон дер Лайен няма друга грижа, освен за тоалетните на джендърите?! То евините дъщери наистина се отличават със своята пословична глупост, ама в този случай явно е ръсен щедро мозък.

Но какво да с прави, толкова от едно ребро!

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *