Зоран Михалков – АНТИБЕЛИЯТ РАСИЗЪМ

Такива безумия се случват в прогресивния Запад в момента, че хората не вярват и ми пишат, че си измислям. За съжаление не си измислям, а това е реалността.

Например свидетелствата, че карат белите мъже на държавна служба да ходят на курсове и форуми, където чернокожи лектори ги обиждат, подиграват и нападат, само защото са бели мъже и ги карат да признаят вината си и да се покаят за белотата си. Абсолютен расизъм, толериран от властите!

Ако не отидеш, те уволняват или наказват.

Това е справедливо, нали? Публично унижение от дебели чернокожи жени, взимащи стотици хиляди долари, за да унижават и обиждат бели мъже. Красота!

Холивуд започна да бълва филми, анимации и шоута, в които единствената цел е да се напада бялата раса, да се показва колко зли, лоши, гадни и отвратителни са белите хора, да се призовава към физическото им унищожение… и никой няма проблеми с това.

Анти-белият расизъм, маскиран като расова справедливост и анти-расистка борба, вече са навсякъде – медии, работни места, обществени институции, улицата, училищата, университетите – и се смятат за нещо добро и прогресивно, което се толерира от властите.

Всеки ден десетки бели хора в Западния свят са нападани, обиждани, дискриминирани, хулени, ругани и подигравани заради цвета на кожата им. Да сте чули някога за расистки скандал, свързан с омразата към белите хора?

Не, това дори се поощрява като средство за постигане на расова справедливост и равенство.

Наскоро в Шоуто на Фил в САЩ две чернокожи жени направо се разцепиха от плюене, омраза и злоба срещу няколко бели жени, които трябваше да ги слушат и да си признаят бялата вина. Една бяла жена се разплака след толкова обиди… и познайте какво – бялата жена беше виновна, а белите сълзи са пример на бяло лицемерие и превъзходство.

Просто си признайте и лягайте в калта, за да целувате краката на чернокожите. Толкова е просто и лесно, нали?

Расизмът вече е на власт в прогресивния Запад и намери своя нов враг – белия човек.

А най-големите поддръжници на този нов расизъм са белите либерали. Това ако не е ирония.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *