Зоран Михалков – МАХМУД ОТ ПАКИСТАН

Бедна, продадена на шейховете и изсмуквана от паразити Европа.

Ако намирате за нормално Махмуд от пр. Белуджистан, Пакистан да си вземе раничката, скъпия айфон и джапанките, да обещае на десетте си братя и сестри, жена си и няколкото си деца, на родители и роднини, че след година-две ще ги вземе при себе си и да отпраши напълно нелегално през девет граници в десета и да влезне нелегално в Европа, добре. Но аз не го намирам за нормално.

Не намирам за нормално същият този Махмуд да лъже, че си е загубил паспорта, че в страната му е много страшно, че руски самолети са сринали къщата му. Не намирам за нормално същият този Махмуд да изявява претенции към храната, към жилището, което обитава, към хората в приелата го страна защо така са били облечени, защо това или онова ядат, защо слушат музика, или имат кучета за домашни любимци.

Не намирам за нормално същият този Махмуд да има правото да доведе още 20 човека с него, които веднага да се наредят на опашката за изсмукване на социалната система,. Не намирам за нормално на същия този Махмуд държавата да му осигурява безплатни езикови и работни курсове, безплатен транспорт, безплатен подслон, безплатен живот, при условие, че ако си местен жител, всичко това трябва да си го осигуриш сам.

Не намирам за нормално, че чрез лъжи и нарушаването на закона същият този Махмуд си осигурява спокоен и безпроблемен живот на себе си и семейството си на гърба на хората, които са го приели. Колко такива лъжци ,,Махмудовци,, ,Ахмедовци,, ,,Мохамедовци,, и ,,Османовци,, Европа е длъжна да приеме и отгледа? Колко такива тарикати ще дойдат от Третия свят, за да живеят на вашия гръб, за да се почувствате прецакани най-накрая?! милион, 20 милиона, 100 милиона?

Не се притеснявайте, те няма да спрат да идват. Резервоарите там са пълни и се увеличават всяка година. ,,Махмудовците,, ще продължават да пристигат, твърдо убедени, че са им длъжни за всичко, ще нахлуват неканени и неискани, ще реват за права и убежище, а ние ще им го даваме и ще се правим, че няма нищо страшно, докато един ден всичко просто рухне. Защото не можеш да наливаш постоянно средства в една бездънна каца и да мислиш, че това ще продължава вечно.

Но на ,,Махмудовците,, изобщо не им пука. Те си грабват раничката и отпрашват да търсят хубавия живот за сметка на другите… като паразитите в природата. Намират си гостоприемник и веднага започват да го смучат, смучат, докато гостоприемникът не умре. След това се прехвърлят на другия.

Но като умре Европа, откъде ще смучат Махмудовците? Това ги притеснява и всеки гледа колкото може по-бързо да се включи в пира, докато Европа все още е тлъста и богата. Че после няма да има откъде да смучат.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *