Зоран Михалков – НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ДОНОСНИЦИ

Най-обикновени доносници! Нищо повече не са.

Едно време същите тези слухтяха дали някой слуша западна музика, дали си е купил дънки, дали говори нещо срещу любимата партия. Сега слухтят дали някой не казва нещо, което не се вписва в ,,ценностите,, на нова Европа и дали ще каже нещо ,,расистко, сексистко или хомофобско,,.

Но си остават обикновени доносници. Малки душички, чиято единствена радост е да докладват, да предадат и да очернят живота на някого, защото това ги прави силни, уверени и могъщи.

Сега се поздравяват – все едно са спечелили медал от Олимпиадата и са горди с доносите си.

Оглеждат се за нови жертви с превъзбудени от доносническо нетърпение оченца и наострени в доноснически екстаз ушенца.

Верни синове и дъщери на партията са. Един път доносник, винаги доносник.

Докладвайте, докладвайте!!!

Расисти, сексисти, хомофоби, трансфоби, джендърофоби – новите врагове на партията и светлото бъдеще!!!

Не го ли преживяхме това вече? Не се ли борихме никога повече да няма доносници и врагове на светлото бъдеще, което строим? Защо пак трябва да живеем в страх, че ще изречем нещо, което ще накара някой комсомолец със светнали очи да наостри слух и да си счупи краката от тичане, за да напише поредния донос срещу идеологическия си враг?

Историята се повтаря, винаги като фарс.

А тези ,,Студенти за равенство,, са най- обикновени и нелепи доносници, нищо повече.

Никакви герои не са, за каквито се мислят и каквито ги изкарват.

Същите утре ще започнат да правят списъци с врагове на народа и да искат тяхното унищожение!

Аз да питам СУ кога ще уволни професор Дичев, който от години разпространява омраза срещу целия български народ, неговите обичаи и традиции, насажда разделение и обижда всички български граждани, които се самоопределят като патриоти, националисти и родолюбци!

Значи ако се самоопределиш като драг джендър кралица или транс би-гей принцеса, никой няма право да те обижда, но ако се самоопределиш като патриот и родолюбец, тогава няма проблеми лица като Дичев да пишат по 3-4 статии на месец, за да те обиждат, оплюват и ругаят, защото си се самоопределил като патриот и родолюбец!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *