Ирини Зикидис – Е ЛИ ЛОНДОН АНГЛИЙСКИ ГРАД!?

Memories е много весело място. Четеш си старите статуси, коментиращи стари събития, и си викаш: „Тая смърт беше предизвестена толкова отдавна!“

Вижте линковете. Вижте данните за престъпността на малцинствата през годините. Тая информация бодеше очите, но почти никой не я видя. А тези, които я видяхме, бяхме охулени.

Memories BBC си остава първата медия, която отварям сутрин. Ето и 4 новини от секцията „UK“ от днес и вчера, от които ми се плаче:

1) „Тийнейджър убит с нож в Лондон“
2) „Престъпленията срещу трансджендър и гей хората с 81% ръст“
3) „Нивата на разкриване на престъпленията печално ниски“
4) „Учители протестират срещу насилие и заплахи с нож в училищата“

Да, знам, че говоренето на истината днес се счита за език на омраза. Знам, че БГ-либералите продължават да живеят в ранните 90, в някакъв посттоталитарен балон, и наивно и невежо вярват, че западната цивилизация и политика са нещо солидно, неизменно, безпогрешно и винаги правилно. Че „западните политици знаят какво да правят и щом го правят, значи е хубаво, а всичко друго е злостна пропаганда на враговете на Европа“.

И изобщо не си дават сметка, че от края на студената война минаха 30 години, и целият колективен запад като културно-историческо-политическо пространство се промени, и от консервативно, национално и дясно, стана либерално, глобално и ляво. Знам, че изобщо не осъзнават, че „либерализмът“ и „прогресивизмът„, които подкрепят днес, всъщност унищожават вчерашните традиционни западни структури, на които всички се възхищаваме. И оставят празно, разрушено културно-историческо пространство, в което идеално се разполага съвременната западна левица.

Знам, че изобщо не разбират, че именно днешният либерализъм прокарва пътя и провокира крайната олт райт реакция. Днес един приятел в България, с когото много сме спорили за бежанците, след като коментирахме новината за нападенията срещу гей хора в ЮК, ми каза: „Да, малко предобрихме нещата. Никой от нас не знаеше какво идва„.

Не е така. Някои от нас знаеха, но не ни стигнаха силите да се преборим с невежеството и мейнстрийм пропагандата на охранената и добре платена журналистика.

Paul Joseph Watson е описван от либералните британски медии като „alt-right активист“ и „теоретик на конспирацията„. Преди време Фейсбук и Инстаграм затвориха и забраниха профилите му, а изтъкнатата причина беше „език на омразата„. В резултат абонатите на ютюб канала му станаха 1.67 милиона, а общият брой на гледанията му достигна 390 милиона. Кой знае защо, обаче, този лош човек винаги си служи с официална статистика:

Управлението на Садик Кан направи от Лондон истински приказен Исламабад. В лондонския квартал Нюъм процентът на болните от туберкулоза е по-висок от този в Ирак и Руанда. Откак Садик е на власт в Лондон (май 2016 – до днес):

1) Грабежите са се увеличили с 65%
2) Нападенията с нож – с 55%
3) Изнасилванията – с 45%
4) Нападения с огнестрелно оръжие – с 30%“

И още:

Катарци притежават повече имоти в Лондон от самата кралица, въпреки убийствените цени.
– Финансисти пресмятат, че за да могат хората от средната класа да си позволят малък апартамент, средната им заплата трябва да се увеличи с 266%
– 73% от извършителите на престъпления и 53% от жертвите са от етническите малцинства.

Преди 2 дни Лиъм Галахър от „Oasis“ също обяви война на лондонския кмет: “Всяка сутрин четем за поредното заклано 16 годишно дете. И аз имам деца на тази възраст и като родител това ме побърква. Очевидно кметът не се справя. Единственото, което чуваме от него, е: „Лондон е отворен“. Отворен за какво? За убийства с нож и смърт ли?“

Напомням, че преди броени дни и Джон Клийз от Монти Пайтън заяви, че „Лондон вече не е английски град„, и „Мисля, че е законно да предпочиташ една култура пред друга. Аз, например, предпочитам култури, които не осакатяват женските гениталии„.

Разбира се, либералите, вместо да проведат честен и открит обществен дебат по тези сериозни проблеми от последните 3 години, предпочитат да прибягват до цензура, омаскаряване, писъци за „расизъм“ и всякакви други тоталитарни похвати. Все пак са достойни наследници на дядо си Троцки.

СТАВАЩОТО В ЛОНДОН ПРИ САДИК КАН

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *