Ирини Зикидис – СЛАВА НА ГРАНТОВЕТЕ!

Солидарна съм с медиите, политиците, носителите на експертиза и инфлуенсърите, които заклеймяват нахлуването в Капитолия от привърженици на Тръмп като „срамно“, „шокиращо“ и „позорно“. Аз дори бих го нарекла „ганьовщина“, съизмерима само с възмутителната простотия на българските чобани да танцуват хоро в ледени води.

Какво по-голямо доказателство за белия супермасизъм от опита да се превземе административна правителствена сграда, само защото половин Америка вярвала, че изборите са фалшифицирани?! Не може ли чисто и просто с месеци да се палят сгради и обират магазини, както израз на свят и чист протест на опресирани малцинства срещу американския империализъм?!

Имало четирима убити, между които жена. Голям праз. А когато убиха свети Джордж Флойд?! Бил наркоман, бил насилник, бил боклук… Какво значение има, след като вдъхнови милиони да потрошат и ограбят магазините, в знак на свещено негодувание срещу тръмпизма и белия патриархат?!

Радвам се, че месеци наред ставахме и лягахме с името на Флойд по медиите, но повече се радвам, че тези четирима убити са заметени под килима, където им е мястото. Удовлетворена съм от разгромните статии, истеричен патос и шокиращи снимки на диваци в кожи, в медии като Дневник, Медиапул, Клуб Z.

Съжалявам само, че заради намалялото финансиране по време на управлението на путинската марионетка Тръмп, не можаха да ни представят протеста на BLM и Антифа през лятото, с хилядите плячкосани магазини – свещен символ на класова и расова омраза срещу консуматорския капитализъм.

Сигурна съм, че тръмпистите нарочно не ограбиха магазините, само и само да изпъкнат с елитаристкото си поведение, демек, ние не сме някаква крадлива измет от юзлеси. Изроди. Но пък ликувам, че медиии, журналисти, експерти и инфлуенсъри, си заслужиха обилни нови грантове, идващи с новата администрация в САЩ!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *