Искра Луканова – СЦЕНАРИЯТ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ

ОПЕРАЦИЯТА ВЪВ ФРАНКФУРТ НА МАЙН БЕШЕ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В САЩ, НО СЕ ПРЕВЪРНА В АМЕРИКАНСКИЯ СТАЛИНГРАД.

Повечето хора нямат нужда от тази информация. Дори и аз не бих имала нужда от нея, ако не се решаваше съдбата на човечеството. Да бъдем или да не бъдем.

През 2014-2015г. границите бяха отворени и през морето в Гърция започнаха да нахлуват милиони млади мъже с друга култура от Азия и Африка, които се стремяха към сърцето на Европа. Но там вече бе пълно. Бяха пристигнали по други пътища. Виждайки с очите си това, трескаво започнах да търся има ли шанс човечеството и каква съдба ще имат децата ни.

Какъв е бил сценарият на глобалистите?

Той е разработен под знака на победата на Хилъри Клинтън през 2016г. Предвиждало се е Великобритания да излезе от Европейския съюз, в САЩ да победи Хилъри Клинтън, родственица на Чърчил, и те да се превърнат в Британска колония. А в същото време бойните отряди на Сорос да унищожават Европа. Да си спомним, че 2014-2015г. Сорос доведе в Европа милиони млади мъже – мигранти, за да подпали стария континент. Сценарият беше превръщането на Европа в халифат със столица Рим, а Ватиканът да се премести в Аржентина. И така Великобритания отново да се повдигне.

Този проект рухна с победата на Тръмп. Какво се случи на настоящите избори в САЩ? Демократите и Дълбоката държава направиха опит за държавен преврат с помощта на мащабна фалшификация на гласуването. Повечето американци дори не знаят, че гласовете им се броят отвъд океана – във Франкфурт на Майн и Барселона чрез DOMINION VOTING SISTEM и SCYTL – европейска софтуерна компания със седалище в Барселона, която предлага електронни системи за гласуване по целия свят. Много от тях са се оказали уязвими за електронни манипулации.

Джордж Сорос е ръководител на Съвета на директорите на DOMINION. Съоснователят на Microsoft Paul Allen е инвестирал 40 милиона долара в SCYTL. Бил Гейтс също притежава акции в Scytl. И не на последно място основен притежател на акции в тази компания е съпругът на Нанси Пелоси, председател на Сената на Съединените щати, чийто племенник пък е губернатор на Калифорния.

А на 2 декември изгърмя още една бомба. Системата DOMINION, която фалшифицира американските избори, е получила 400 милиона долара от Китайското правителство малко преди изборите чрез китайска банка в Швейцария. Чрез тази система, използвана от корумпираните кръгове, 7 милиона гласа, подадени за Тръмп, са били прехвърлени към Байдън. Освен това, за Байдън са гласували 3 милиона вече починали хора, много от тях живели в средата на 18 век. С фалшиви бюлетини и лични карти, отпечатани в Китай.

Това е най-голямата измама в историята на Съединените щати. Софтуерът, който взривява във въздуха президентските избори. В деня и нощта на изборите Тръмп е седял в залата „Айзенхауер“ на Белия дом с най-близките хора от екипа си пред 40 екрана и е наблюдавал всичко това на живо. Всяка бюлетина къде отива. Благодарение на Quantum BLOCKCHAIN sistem.

Както вече е добре известно, официалната бюлетина за гласуване е била маркирана с много сложен радиоактивен изотопен воден знак, който може да бъде открит дори от Космоса. Това са приложения за киберкомуникации. Така че неговият екип във всеки момент от изборния процес е знаел какво се случва с бюлетините, подадени за него, и е знаел точния брой на гласовете за него.

На 6 ноември президентът Тръмп туитна: „Хората са разстроени и имат право да бъдат…Пред очите ни се извършва преврат.“ Тогава републиканският конгресмен Луи Гомерт заяви по телевизионния канал Newsmax, че хората на терена в Германия съобщават, че Scytl, която е хоствала неправилно данни за изборите през Испания, е била нападната от голям отряд на Специалните сили на Армията на САЩ и сървърите им са били конфискувани във Франкфурт. Американското правителство, след като определи, че този сървър на DOMINION участва в смяната на гласовете, разпореди на разузнавателната общност да започне търсенето на сървъра и те откриха, че сървърът е в Германия.

Последва незабавното уволнение на Министъра на отбраната Марк Еспер и назначаването на негово място на Кристофър Милър, дотогавашен, но и настоящ Директор на Националния център за борба с тероризма. Това стана на 9 ноември. „В сила незабавно“, бе писал в съобщението си президентът Тръмп на личния си акаунт.

На 7 ноември във Франкфурт на Майн бе арестувана директорката на ЦРУ Джина Хаспел. При това тя е била ранена от силите на US Spes OP’s forces, които нахлуха в централата на ЦРУ във Франкфурт.

Но какво се бе случило? KRAKEN е символичното име на 305-ти батальон на военното разузнаване, разположен във форт Huachuca, Аризона. Той обезпечава електронна война и разузнавателни сигнали (SIGINT). Генерал Флин е започнал кариерата си в тази знаменита дивизия. А сегашният Министър на отбраната Кристофър Милър е командвал този 305-ти батальон. Кристофър Милър е ученик на Генерал Флин. Т.е. там са техни хора.

В сряда сутринта, 4 ноември, веднага след изборите, Министерството на отбраната, 305-ти батальон и Националната Агенция за сигурност NSA започват да записват доказателства за измами в реално време за смяна на гласовете в шест щата (Джорджия, Пенсилвания, Мичиган, Уисконсин, Аризона, Невада) в технологична книга на блокчейн. И това е непробиваемо и неунищожимо. Тези цифрови доказателства в реално време ще бъдат използвани за преследване на всички значими участници в изборите, включително Обама, Байдън и Хаспел.

В консулството на САЩ във Франкфурт на Майн, Германия, се намира най-големият задграничен кибер център на ЦРУ, който участва във влиянието на световните информационни процеси. Центърът е най-голямата задгранична структура на ЦРУ. В него работят хиляди специалисти. На 27 ноември големият сайт Worldviewweekend. com пусна интервюта с бившия съветник по националната сигурност на президента Тръмп, генерал Майкъл Флин, и пенсионирания генерал-лейтенант от ВВС на САЩ Томас Макинерни. И двамата генерали са свързани с разузнаването. Флин е оглавявал американското военно разузнаване, а генерал Макинерни се е специализирал в кибер войната.

И двамата потвърдиха, че атаката срещу кибер центъра наистина се е състояла. Според генералите „била е ударена една от ключовите структури на „Дълбоката държава“, работеща срещу американската конституция“, тъй като центърът е осигурил кражба на гласове от Тръмп и прехвърлянето им към Байдън, а също и фалшифициране на гласове. Те споделиха, че създателят на основните хакерски програми HAMMER и Scorecard е бившият анализатор на ЦРУ Денис Монтгомъри.

Фактът, че в пет критични щата на Съединените щати преброяването на гласовете на изборите е спряло едновременно по нечие командване, показва, че работата на избирателните комисии в тях е била извършена под тайния контрол на външни сили. За да изведат Байдън начело, те използваха програмите HAMMER, Scоrecard и DOMINION.

На 7 ноември американски специални части щурмуваха киберцентъра на ЦРУ във Франкфурт по заповед на Тръмп. Самата директорка на ЦРУ Джина Хаспел се оказа в центъра и бе ранена по време на щурма. Оттук тя е ръководила всички операции по фалшифициране на изборните резултати. Тя е арестувана и отведена в САЩ, където дава показания пред прокурор с цел да смекчи присъдата си. Според някои източници тя е отведена направо в Гуантанамо, където 2 часа преди пристигането ѝ вече я е чакала Сидни Пауъл.

Обвинява се в държавна измяна. Според информациите тя хвърля камъни по Обама и Байдън. Разкриващите данни от заловените сървъри бе предвидено да се появят в точното време във Върховния съд на САЩ. След нападението директорът на Американската агенция за кибер- и инфраструктурна сигурност (CISA) Крич Кребс беше обвинен в държавна измяна и уволнен от поста си.

Военната операция във Франкфурт е била ръководена от генерал Ричард Кларк. Той е роден и отраснал в Щутгарт във военно семейство. Така че той много добре познава района. Щутгарт отстои на 150 км от Франкфурт и в него се намира Европейското командване на САЩ. Понастоящем ген. Кларк е командир на специалните операции на САЩ със седалище във военно-въздушната база MacDill Air Force Base, Флорида. Поне няколкостотин военнослужещи от Специалните сили са необходими, за да се щурмува тази база. За съжаление, петима американски войници и един от наемниците на ЦРУ са били убити при престрелката.

Известният руски политолог проф. Игор Панарин съобщава, че в същото време в един от хотелите на Висбаден са били настанени 250 души от Специалните сили без опознавателни знаци, т.е. цивилни. Висбаден отстои на 45 мин. път с електричката от центъра на Франкфурт. В него е командният център на американските войски в Европа. Той се помещава в здание с обща площ 12 000 кв. м. Това е военен разузнавателен център.

Този сървър съдържа прякото доказателство кога са били инструктирани избирателните комисии да спрат да броят. Той също така ще разкрие кой е дал указанието да спре броенето и кой е инициирал алгоритъма, който е започнал да превключва гласовете. Информацията за ареста на Джина Хаспел е оценена от много коментатори като пълен делириум, потвърждава се от много източници и вече е обрасла в пикантни подробности.

След 7 ноември никой не я е виждал. Тя не е участвала в никое заседание в службата си или в президентството. Според специализираната преценка на проф. Панарин, в тази операция отлично са се сработили Кристофър Милър, новият военен министър, генерал Майкъл Флин, генерал Ричард Кларк и Майк Помпео. Wikileaks: Консулството на САЩ във Франкфурт е най-голямото в света.

Едуард Сноудън: „Във Франкфурт се намира най-големият кибер център на ЦРУ в света.

Падането на Лондон, третият Картаген. Това се случва в момента с изборите в Щатите, историята във Франкфурт, Джина Хаспел.“, споделя проф. Панарин, който е заемал висок пост в руските специални служби. Според генерал Макинерни президентът Тръмп трябва да обяви извънредно положение в страната въз основа на Закона за въстанието от 1807г., който позволява разполагането на войски в Съединените щати за подтискане на беззаконието и започване на незабавно арестуване на престъпниците, фалшифицирали изборите.

Шест пъти е използван този закон в историята на Съединените щати. Това става като към Националната гвардия се придават мощни войскови подразделения, основно въздушно-десантни дивизии. Движението „Ние народът“ / „We the people“ също настоява за въвеждане на това частично военно положение. Тръмп прекрасно разбира, че е длъжен да отиде докрай и да доведе докрай тази мисия.

Атаката на кибер центъра в Германия ще се превърне в най-важното политическо събитие, което ще определи не само бъдещето на Америка, но и на цялата планета. Водещите американски и европейски медии задружно „не забелязаха“ сензацията или чрез социалните мрежи направиха публично достояние, че това е „фалшива новина“.

Следват 10 дни, които ще разтърсят света и в които се решава ходът на световната история. В настоящата публикация направих обобщение на темата, която проследявам отблизо в повечето си публикации след американските избори и там съм посочила и съответните извори. Въпреки това в коментари, за улеснение на интересуващите се, ще посоча някои източници отново.

Не очаквайте да намерите информация за това в така наречените официални медии или, както ги нарече президентът Тръмп, „фалшивите новини„.

2 comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *