Наталия Андреева – КОЙ Е ХЕЛМУТ КЕНТЛЕР?

Хелмут Кентлер е немски психолог, хомосексуалист и професор по социална педагогика в университета на Хановер. Роден е през 1928 и умира през 2008 г. Днес никой нямаше да си спомня за него, ако той не беше добил печална слава чрез някои свои античовешки постъпки. И ако не бяха почитащите го и досега негови следовници и ученици, познати ни под името „джендъри“, които продължават да поддържат с душите си вечния пламък на ада.

В края на 60-те години на миналия век на този психолог са поверени умствено изостанали младежи, които нямат родители или са малтретирани от тях. Очаквано е един покровител с подобна професия да се превърне в нещо като втори баща за сираците и техен най-близък приятел. Но този доктор Менгеле сред психолозите избира друг подход. Той забърква децата в един експеримент, от който те излизат още по-онеправдани и травматизирани.

Експериментът е сексуален и цели освобождаването на юношите от травмите на миналото, посредством… секс с приемните им родители. За целта Кентлер подбира педофилски семейства и настанява децата в тях. С ясното съзнание, че те ще бъдат принуждавани към сексуални практики, с други думи – изнасилвани от „любящите“ си новоизпечени родители. Всичко това става със знанието и съгласието на берлинските служби, отговарящи за благоденствието на поверените им юноши.

Хитрецът обявява резултатите от експеримента, едва когато е минало достатъчно време и не може да бъде съден. Какви резултати е отчел, не е вече толкова интересно /навярно само положителни, както подхожда на един успешен манипулатор на научните факти като него/. Остава да тегне като горчиво обвинение единствено истината, че немското общество осъжда деянието му едва през 2015 г., и то с половин уста. Но Кентлер има все още множество привърженици сред джендърите, между които се подвизават и неизброимо число мераклии педофили и заклети бойлавъри. Всички до един кандидати за затворнически униформи, ако правото в Германия днес не беше един толкова лепкав и разтеглив локум.

През недалечната 1988 г. Кентлер открито пропагандира годността на хомосексуалистите да осиновяват малки момченца и защищава правото им да имат сексуални контакти с децата. Днес това е горчива реалност в много развити европейски държави, макар и да не се признава открито, че обществото тихомълком подкрепя педофилията в еднополови брачни съюзи. Но на места тя се представя вече за нещо нормално, както това стана с транссексуалността, хомосексуализма, третите и десети полове и прочие други перверзни упражнения на болния античовешки разум.

Наричам този разум античовешки, не защото вярвам, че някой ни подменя в действителност с рептилии, а защото вярвам, че парите подменят душата ни с душа на рептилии. Няма нужда да премахваме целия организъм, достатъчно е да се възползваме от слабостите му и да го купим, като му осигурим достъп до лесни и незаслужени пари. Виж за справка българската соросоидна псевдоинтелигенция.

В една статия за Кентлер се казва, че днес подобно нещо в Германия е немислимо. Бих се смяла с глас, ако не онемявах при подобни твърдения на лъжежурналистиката в тази страна. Мине – не мине и година, и избухва нов зловещ скандал сред попове-педофили. Мюсюлманските гости на мутито Меркел редовно изнасилват и убиват в храстите малки момиченца или осакатяват момченца. Тук се вкарват тълпи от ислямски многоженци, повечето от които са женени за малолетни момиченца, и които твърдят, че Германия трябва да се съобразява със законите на Шариата и да издържа щедро наплодения им катун доживотно.

На фона на една нарушаваща ежедневно законите на страната канцлерка, какво е един Кентлер?! Симпатичен чичко, загрижен за съдбата на умствено неразвитите младежи и  приютил ги в домове, където са обичани. Нали така?! По джендърски обичани, ала кого ли интересува всичко това?!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *