КОМУНИСТИТЕ СА ФАШИСТИ

Веднъж попитах баща си дали е фашист, след като е бил в Белене и не е комунист? А той ми отговори: „Комунистите са фашисти. В концлагера те даваха норма три кубика камъни на фашистите, а на антифашистите – по пет!“

Детското ми съзнание се смути. В училище ни учеха, че комунистите са врагове на фашистите и са антифашисти. Как така на враговете си ще дават по-малка норма разтрошавани с чук и натоварвани във вагонетка камъни, отколкото на съмишлениците си? И какво изобщо правят тези съмишленици в концлагера!?

Едва по-късно разбрах колко е прав. Чак след подмяната през 1989 г.

Дълго време недоумявах как и защо американците си напазаруваха тъкмо копелдаците на ДС и БКП за слуги и съратници!? Как комунистът Иван Кръстев допълзя така нависоко в политическата йерархия, въпреки посредствеността си? Как агентът Георги Коритаров стана непоклатим журналист и стожер на новото време? Как Иво Инджев си развяваше опашката на коня като неопетнено знаме на демокрацията? Как „добрият съпруг“ на партсекретарката Елена Костова стана премиер? Как членът на БКП Ивайло Дичев стана антикомунист? Как агент Сабина – Юлия Кръстева – се превърна в знак за интелект и пример за подражание? Как агент Бор – Тошо Тошев – овладя в. „Труд“ и парите ни? Как запъртъкът на Пантелей Зарев Владко на Татко се превърна в национален писател, когото здравките охотно предлагат за Нобел? Как агент Николов – Богдан Богданов – беше внедрен високо в структурите на „Отворено общество“ или други политически и университетски структури? Как Евгени Дайнов се нареди в редичките на „добрите и почтените антикомунисти“? Как Христо Иванов излъга избирателите си, че вече не е Бойкикев? Как Алексей Петров стана спонсор и съветник на „Продължаваме подмяната“? Как така София е на път да си избере скоро ДС кмет?

Откъде изпълзя целият този розово-червен планктон! ?

Вече имам отговор – комунистите са фашисти! За тях не е проблем непрекъснато да преминават от едната в другата идеология, защото между двете няма съществена разлика.

Днес стари и не толкова стари фашисти крещят до посиняване: „Слава Україні!“ и настояват да им дадем всичките си оръжия, та да не спре войната! Нищо, че на Турция вече й текат лигите из половин България. Те са опиянени от миризмата на трупове и мърша. Те са тези, които подкрепяха неонацистите в избиването на рускоезични хора в източната половина на страната си и предизвикаха появата на Алея на ангелите в Мариупол. Те раздразниха и притиснаха диктатора в Москва до стената и го принудиха да води война и да съсипе Украйна. Да доведе до просешка тояга Европа и да укрепи властта на криминалния Сенил във Вашингтон.

С цената на диктат на посолства и отявлени мошеничества докараха измамника Кирил Петков на власт в България. Да изброявам ли лъжите на този прост човечец – всички ги знаем! Слушах внимателно записите на Руди Гела и нееднократно ми призляваше от гняв. Бях убедена, че политическата кариера на канадския навлек е свършена.

Днес мошеникът управлява страната ни, а мошеничеството му е наричано цинично „реалполитик“!

Не съм наивна и познавам модела, по който се манипулира България. Той не е нов и отдавна е изпитан в Европа и Германия. Няколко партии с еднаква глобалистка платформа разиграват цирка на разнообразен политически спектър, измамват за пореден път избирателя и по този начин спират партиите на промяната. Стари и зарибени с долари фашизоиди и болезнени русофоби наричат Костадин Костадинов „фашист“, а 666-полови розови троцкисти обвиняват в същото водачите на „Алтернатива за Германия“.

Фашистите са комунисти! Не откривам с това Америка.

България в момента е управлявана по стар диктаторски образец, конституцията й е стъпкана сякаш с хитлеристки ботуш. Референдумът за еврото беше игнориран, което е зловеща антиконституционна проява. Днес се оказва, че правителството на Кирил Петков има и други тежки провинения, профуквайки за Украйна нашето оръжие. През престъпни канали и против волята на народа ни.

Разследването е изнесено в ултралевичарския „Ню Йорк Таймс“.

За мен е особено мъчително да чета този текст. Не съм русофил и не харесвам русофилските настроения в България. Ненавиждам точно по същия начин и американофилските – те ни отведоха до същата мизерия, както някога любовта ни към Русия.

Но волята на народа е свещена и ако той не иска да пращаме оръжия – не трябва да го правим!

Разбрахте ли, политиканстващи свине и маймуни! Това не са вашите оръжия. Това не са вашите пари. Те са парите на народите на Европа и света! И ако някой народ отказва да даде оръжие в една касапница, нямате право да му крадете вещите и да ги давате на друг! Вие сте крадци, не политици!

И Посолството даже не ви брои за политици и разкрива далаверите ви в печата си.

Настоявам да бъдете съдени! Настоявам!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *