Мариана Иванова – ЗАТОВА СМЕ ТУК

Трябва да сте на друга планета, ако не сте забелязали, официалният разказ на Ковид най-накрая се разпада, разглобява се набързо пред очите ни. „Експертите“ и „властите“ най-накрая признават, че статистическите данни за „Covid смърт“ и „хоспитализация“ са изкуствено надути и напълно ненадеждни, признават, че чудотворните им „ваксини“ не действат, променят плановете си за бустери и каквото там, признават дори, че вълшебните “ваксини“ са убили някакви хора, че блокиранията вероятно са били „сериозна грешка“.

Свободата се завръща в Европа! Само в рамките на няколко дена Англия, Ирландия, Дания, Финландия, Норвегия, Швейцария, Нидерландия са на път да оставят “пандемията“ в миналото … Вероятно докато пиша това, още някоя държава се присъединява…

Мисля, че медиите трябва да започнат да започнат да публикуват карти на „освободени територии“ – вместо тези, които публикуваха доскоро, не заради друго, а защото е в техен интерес. И мисля, че съвсем скоро ще започнат да го правят, по примера на ВВС… с надеждата да си върнат поне част от аудиторията.

Дания е заключила, че „ковид вече не е значителна опасност„, а Нидерландия отменя мерките, заявявайки, че те са „вредни за здравето и обществото„. Пропуква се и във Франция – на фона на нечувано високи “бройки“ премиерът Жан Кастекс миналата седмица е обявил график за вдигане на ковид ограниченията от 2 февруари.

И още една крепост се клати “опасно“ – Канада. 50 000 камиона пътуват към Отава, за да протестират срещу безумните мерки, наложени от канадското правителство. Канадският премиер Трюдо се изказал, че това е „малцинство с неприемливи възгледи“… и избягал в доброволна самоизолация. Комично. Все някога ще му се наложи да “оздравее“ и да се върне в Отава, че и да се срещне с “малцинството с неприемливи възгледи“. Ще бъде забавно, е, не баш за Трюдо, но такъв е животът …

Местният пазач на “истината и контекста“, Faktograf.hr, реагира от облака, на който все още виси – “Твърденията, че 50 хиляди камиона пътуват към Отава, са неточни, като се има предвид, че неваксинираните шофьори на камиони в Канада са огромно малцинство.“ Вече дори не ме дразнят – това, че мисленето трудно им се удава, го доказаха през тези две години, много смислени неща обявиха за безсмислени и извън контекста, де. Ама в едно изречение толкова “мъдрост“ трудно се постига.

Ще пропусна “огромното малцинство“ което си е езикова безсмислица и ще попитам – кой казва, че само неваксинираните е възможно да протестират срещу принудата? И по-важното – кой казва, че ваксинираните завинаги, ама завинаги са спрели да мислят? От друга страна – непрекъснато излиза информация за това какво се прави от правна гледна точка. Да, това е най-старателно критата информация, но все пак излиза.

До момента в Хага са внесени обвинения в геноцид от Франция, Израел, Полша, Испания, Португалия, Чехия, Италия… вече и регионът (Словения, Хърватска, Босна, Сърбия, Черна гора, Македония) се е присъединил с обща жалба. Предположенията са, че първи ще бъдат разгледани жалбите на тези, които имат най-тежки последици, а това са Израел, Франция, Италия и Испания.

За процеси, които вървят във всяка европейска държава на регионално и национално ниво няма и да говоря. Само ще отбележа, че дори в Австрия такова дело в конституционния съд е в ход. Във видео от 31-ви декември Reiner Fuellmich, dr. Wolfgang Wodarg и Kevin Hughes хвърлят поредната „бомба“, която, както казва адвокатът, има потенциал да унищожи големите фармацевтични компании, прибрали милиарди долари по време на пандемията.

За какво става дума – нали си спомняте видеото с онази словенска лекарка, която твърдеше, че шишенцата са обозначени с цифри от 1 до 4. Така е, не е излъгала лекарката. Защо това е толкова важно? Ето как стоят нещата от правна гледна точка – Fuellmich казва, че когато се докаже „намерение“, а то вече е доказано, няма имунитет или защита от отговорност за никого нито лично, нито за която и да е организация.

„Доказателствата са повече от достатъчни. Една съвсем скорошна презентация, направена от бившия вицепрезидент на Pfizer д-р Mike Yeadon, показва точно как са се използвали тези различни партиди. Направили са експеримент в рамките на експеримента, опитвайки да разбират какъв тип доза е необходима, за да бъдат убивани хора и какъв – за да бъдат осакатени.“Fuellmich е убеден, че това откритие ще има огромни правни последици, защото доказва, че ваксините съзнателно, умишлено и координирано са целели да навредят на хората, а то ще е достатъчно, за да демонтира цялата (VAX COVID) индустрия!“

С тези доказателства може да се стигне до правно заключение, а правното заключение е “намерение“. За “намерение“ можете да получите обезщетение. Можете да увеличите иска си до 21 пъти при “действителната повреда“, която ще се добави към общия брой на действителните щети. В тези случаи мисля, че искът може да се качи до хиляда пъти, защото пострадаха много хора, много тежко. Мисля, че това ще е достатъчно, за да унищожи цялата тази индустрия“.

………………………………………….

И на фона на всичко това най-жилавата част от “нас“, скептиците, си остава. Преди две години те далновидно ни предупреждаваха да натрупаме запаси от консерви, вода и, разбира се, тоалетна хартия, защото лоши времена идват. Идва Плана, за който едни много “умни“ хора са се подготвяли през последните 20 години, и този План няма начин да не се осъществи. Сакън!

Много време загубихме всички ние с тези хора – от безкрайните спорове “колко много са те“, от задоволството, с което отмятаха точки от Плана, до снизходителното “кой си ти да се съмняваш в него. Как изобщо ти идва на ум да подлагаш Плана на съмнение, смешно малко човече?“

Много работа свършиха тези хора. Много страх посяха, много скептицизъм и недоверие. Трудно е да направя разлика между тях и тези с вируса! Преливат ми се някак. Ако гаранцията за успеха на всичко се криеше в масовата психоза и страха, и двете групи достойно допринесоха за тях! Повтаряха го и го повтаряха, и го повтаряха този фамозен План, а на всеки, който се осмелеше да го подложи на съмнение, щедро му се отпускаше дозата високомерно презрение.

Инерцията ли ги държи още, или пък егото? Не знам. За съжаление, с днешна дата всичко се повтаря – според “основателните“ прогнози на тези хора – и сега отново трябва да складираме храна и вода в мазето, от страх какво са готови да направят политиците, за да избегнат отговорността за това, което сътвориха през последните две години.

Човешката глупост е нещото, от което най-много се страхувам… Веднага след нея следва късата памет. Огромна част от хората преминаха през този ад, правейки си го сами още по-голям. Това е тяхно право и избор, но това, че повлякоха толкова хора в собствения си ад, остава на тяхната съвест.

……………………………………

И за да съм и обективна, ще призная – старчетата от Давос промениха света. Е, не баш по Плана, но каквото, такова. Ето как.

1. Загубиха най-силния си коз – медиите. Хората успяха да излязат от хипнозата на Телевизора, а мейнстрийм медиите се превърнаха в синоним на фейк. Това е факт. Връщането в онова блажено състояние отпреди 2 години, когато, колкото и голяма глупост и безсмислица да тиражираха тези медии, позовавайки се една на друга, ги оставяше непоклатими, вече не е възможно.

Като пример – рейтингите на CNN са спаднали с огромните 90 процента, както като цяло, така и в най-важните демографски групи, търсени от рекламодателите. Кабелната новинарска мрежа е имала средно само 548 000 зрители в течение на седмица през януари, докато за същия период през 2021 е имала близо 2,7 милиона зрители.

Сега, тук разбира се, има уловка. Аз, като доказано злобна и зла, искам първо броя на зрителите им през 2019, 2018… 2000г., сравнени с тези от 2021… щото няма начин и тук да не видим отлив от ен-процента… сигурна съм нЕкак. Ама карай, и до това ще се стигне.

Ако за CNN – свещената крава на глобалистите, изворът на истината, медията, чертаеща насоките, по които трябва да се движи светът – така стоят нещата, за тези, които преписваха всяка тяхна дума, няма да губя време… то и никой вече не го прави. Много време ще мине, докато която и да е медия успее да си върне доверието… ако изобщо успее. Аз лично се съмнявам. А без медии и новите Планове ще бъдат неосъществими.

2. Още пролетта на 21-ва година написах – имаме два варианта – или ще се “ваксинираме“ за закуска, обяд и вечеря, или “ваксините“ ще останат в миналото като свидетелство за това, колко наивни могат да бъдат хората и колко безскрупулни тези, които ги управляват.

Очевадно е, че светът отива във втория вариант. Който не го вижда, си е негов проблем. Опасността “антиваксъри“ от много време мъчи “филантропите“. Войната с тях не е от вчера. До преди две години това основно бяха родители, осмелили се да се съмняват в чудотворността на ваксините, но тези хора бяха самотни в исканията си, обществото нехаеше…

Сега вече всички опитаха и от “меда и от жилото“ на кожата си. “Ваксините“, каквито и да било, ще бъдат най-трудно продаваната стока. Много, много дълго. Така мисля.

3. Паднаха от пиедесталите си общественици, видни личности, учени, писатели, философи… Хора, които имаха запазено място да ни поучават, обясняват, просветляват за каквото се сетите. Само за две години кариери, градени десетилетия, се срутиха в калта … там където и им е мястото. Много драми ще има в тези среди… тук егото е по-голямо от където и да било.

4. Десетилетия старателно градената “истина“, че демокрацията е на запад, че хората там са свободни, че обществото им е пример за подражание вече е минало. Постигна се дори невъзможното – вярата на хората, живеещи в тези държави, че елитът им ги обича, е също в калта.

5. И накрая, най-важното – повярвахме в себе си. Психопати и идеолози пробваха да ерозират вродената ни човечност, да угасят Божията искра във всеки един от нас. И се провалиха! Повярвахме, че можем и трябва да се противопоставим, когато това е нужно и в това не само, че има смисъл, а е наше задължение. Повярвахме, че все пак от нас зависи, че привилегията да променя света не е собственост на никого, пък бил той и много богат, много “умен“, много влиятелен…

За всичко това заслугата е на старчетата от Давос! И накрая да кажа – няма да отговарям на скептиците. Вече не. Безкрайно съм уморена от безплодни спорове. Каквото имах да кажа го казах. Мисля, че ние сме тук, за да се вдъхновяваме и насърчаваме взаимно. Да си помагаме. Тук сме, защото обичаме себе си и един друг. Тук сме, защото вярваме в себе си и в това, че животът ни е наша и само наша, отговорност. Тук сме, защото не мислим да се запасяваме с консерви и тоалетна хартия, за да оцелеем, а да се борим.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *