Милен Милушев – ПРОВОДНИК НА ДЖЕНДЪР ТОТАЛИТАРИЗЪМ

Зала „Америка за България“ в Софийския университет – това е обликът на ректора на СУ и кандидат за президент Анастас Герджиков. Вчера я снимах. Разкрива същността му като длъжностно лице.

Това първо е нарушение на академичната автономия. Политизация. Фондация „Америка за България“ тук играе ролята на първична партийна организация, заместител на БКП. Официализирана така, тя казва:“Ние ви даваме пари. Ние ви владеем, ще ни се подчинявате. Вие сте нашите кучки.“

Това е приносът на Герджиков, кандидата на ГЕРБ, във висшето образование. Превърна Софийския университет в соросоиден университет. Проводник на Диктатурата на малцинствата, Цветния расизъм и Джендър тоталитаризма. Доказа го с уволнението на проф. Михаил Мирчев за изречени неудобни на глобалистката цензура истини. Като му видите инициативния комитет на Герджиков , който го издига за президент, тръпки могат да ви побият. Там е Евгений Михайлов, говорителят на откровено протурската партия ДОСТ на модерния башибозук Лютфи Местан.

Няма разлика по същество между конкурентите за президентството ген. Румен Радев, проф. Анастас Герджиков и магистрата Лозан Панов. И тримата са обслужващ персонал на американския интерес в България – на първо и изключително място.

Румен Радев е оберкелнерът на Херо Мустафа в областта на военното дело и държавническата позиция. Той подсигурява армейската логистика за осъществяване на колониалната власт в България. Плацдарм за атака срещу Русия и употреба на ресурса на българските данъкоплатци в угода на Пентагона. Договаря още оръжия за изтребление на руснаците.

Герджиков е оберкелнерът на Американското посолство в областта на образованието. Неговата задача е да промива мозъците на младите хора. Да ги отродява от българската нация и да ги учи на глобализъм, джендъризъм и социалолигофрения като т. нар. Зелена сделка. При него нещата са по-финни, защото всичко е под благовиден предлог – уж се работи за културата, науката, знанието.. Всъщност се осъществява интелектуален и демографски грабеж – засмукват се талантливи млади кадри да служат на чужди интереси. Ролята на „Америка за България“ е да подкупва, уж да помага. Ще те спонсорираме, ама ще работиш за нас против българския национален интерес. Това е играта.

Лозан Панов, кандидатът за президент на Демократична България, е оберкелнерът на САЩ в областта на правосъдието. Него го подкрепя инициативата „Правосъдие за всеки“, което е грантаджийската хранилка на соросоида Христо Иванов. Човекът, който цял живот дреме на НПО-копанка без да работи. Всъщност работи като обслужващ персонал на САЩ в българската законодателна и правосъдна система.

За когото и от тримата да гласувате, гласувате всъщност за едно – слуга на САЩ. Пронумерован. Прошнурован. Контролируем. Кукла на конци, изтъкана от старите кюлоти на Херо Мустафа и извезана с шарки от старите чорапи на Буш, Клинтън, Обама, Байдън….

И при партиите е същото. Състезават се оберкелнерите на САЩ. Кирчо и Кокорчо от „Промяната продължава“ всъщност са пуснати в игра резервни келнери с амбицията да станат и те оберкелнери.
И възниква въпросът как да гласуват хората, които искат да се сбъднат заветите на Левски и Ботев за национална свобода и независимост?

Рационалният и прагматичен избор е партия „Възраждане“ и кандидат-президентският й тандем Костадин Костадинов и Елена Гунчева. Те са на крачка от парламента, около 4-процентната бариера и трябва да влязат. И да стигнат до балотаж на президентските избори.

Отлични като послание и позиции са Волен Сидеров и Маргарита Ташева, но нямат реални шансове. Волен си проигра историческия пробив на политическата сцена с крайно странното си поведение в публичната сфера.

Другият отличен избор като позиция и послания е Николай Малинов от „Русофили за Възраждане на отечеството“, но също няма шанс. На последните избори падна до 0,38 процента.

Разбирам хората. Всеки иска стабилност. Но всички виждаме как Западът се разпада пред очите ни. Трябва да мислим за националния си интерес. Скоро няма да имаме и достъпен ток. Инфлацията изяжда парите. Кирчо и Кокорчо идат с усмивка да ни скроят ковчега със закриването на Мариците … Погребението си народът сам плаща с избора си… 30 години вече…

За милиарден път ще повторя – Западът ни унищожи 4 блока на АЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене и невероятно изгодния Южен поток, за да ни спонсорира „Америка за България“ разкопките на някаква средновековна базилика. Не кон за кокошка. Ларва на комар за слон разменяме над 30 години евроатлантизъм.

2 comments

  1. ПЪРВО ГРАМАТИКАТА, БЪЛГАРСКАТА, ПОСЛЕ ПОЛИТАГИТАЦИЯТА. ЗА ЗАЛАТА – ЯСНО, ЗА ДРУГИТЕ ФАКТИ – ДОБРЕ, АМА ХАЙДЕ ДА СИ ИЗЯСНИТЕ РАДЕВ КЪМ КОИ Е. КОГАТО ВИ ИЗНАСЯ, Е ПРО ПУТИН, Т.Е. РУСКИ ПРОВОДНИК, КОГАТО ВИ ИЗНАСЯ СТАВА АМЕРИКАНЕЦ, АВАТАР НА МУСТАФА. ХАЙДЕ ПО-КРОТКО, ХАЙДЕ ПО-СПОКОЙНО СЪС СЛОВЕСНИТЕ НАСИЛЕНИ НАПЪНИ. ХОРАТА НЕ СА ОВЦЕ И СПРЕТЕ ДА ЗАРАБОТВАТЕ ЖАЛКИТЕ СИ ПАРИ СЪС СЛОВЕСНАТА СИ ПОМИЯ.

  2. Сайтът е политически неутрален, издържа се от админа и от никъде не получава грантове. Ако погледнете темите, ще разберете, че никой не поддържа подобна морална позиция с финанси. Нито защитаваме негърската и ислямската инвазия в Европа, нито джендърните и другите перверзии, нито сме соросоидни лесбийки, феминистки, педерасти, или от останалите видове извратеняци. Така че това са са Ваши свободни съчинения.

    Моля, не пишете с главни букви и зачитайте правописа, дори когато не сте съгласни с авторовата позиция.

    Живи и здрави!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *