Наталия Андреева – ЗАЛОЖНИЦИ НА ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ

В статия, озаглавена „“Мюсюлмански братя“ седят на една маса с Ангела Меркел“ немският сайт htps://philosophia-perennis.com разказва през лятото на 2018 г. за израелския журналист под прикритие Цви Йехецкели и неговата разузнаваческа дейност сред ислямистите в Германия. Статията, както и цялостната дейност на този смел евреин, са един от най-изобличителните документи за некадърното и смъртно опасно за Европа управление на немската канцлерка Ангела Меркел и нейните груби грешки.

Г-н Йехецкели е журналист, който владее перфектно арабски език, и това му позволява да се въплъти в ролята на арабина Абу Хамза, по произход търговец от Йордания, сдобил се в Турция със сирийски паспорт, който е сигурен пропуск за Запада. Подпомогнат е в тази смяна на идентификацията и от израелските тайни служби.

Така новопокръстеният „сириец“ Хамза се озовава като бежанец от войната в Германия, вече под името Абдула Алатраш, роден през 1958 г., и се инфилтрира в нейните ислямистки кръгове.

Заключенията му са зашеметяващи и предизвикващи потрес.

Оказва се, че немската канцлерка често се среща с мюсюлмани, а в предните редици на тези срещи стоят представители на проповядващата шариа проислямистка организация „Мюсюлмански братя.“ Към нея принадлежи и турският президент Ердоган, който в момента разгражда светска Турция и я превръща постепенно в средновековен халифат.

Ердоган и Меркел сключиха преди няколко години едно пагубно за европейската цивилизация споразумение: да си разменят взаимно мигранти, като Меркел му връща неполучилите убежище африкано-азиатски мераклии за немски социални помощи, а той й експортира същия брой „сирийци“ в Германия. Това се оказа удобен претекст в страната да се инфилтрират множество верни на завоевателските мераци на Ердоган джихадисти. Срещу сладък и безгрижен живот в Европа на гърба на местния данъкоплатец, турският султано-халифо-президент изисква безусловна вярност към себе си, усилена работа по изграждането на европейския халифат и въвеждането на шариатска диктатура по нашите стари и препатили от варварски нашествия християнски земи.

„Ислямът ще се върне и ще властва над Европа и Запада. Трябва ли завладяването да стане чрез меча? Не, това не е нужно. Има и тихо завладяване.“

Думите на Юсуф Ал-Карадави, влиятелен мюсюлмански духовник, са поредното доказателство, че ислямът е завоевателна доктрина, която цели налагане на терор под знака на мизантропията. И че никога не е бил нещо друго, освен религия на духовната изостаналост, мракобесието и насилието. 

По-нататък журналистът от единствената демокрация в Близкия Изток – Израел – посочва, че оръжието за постигането на световна ислямска диктатура е именно организацията „Мюсюлмански братя„, че тя вече има огромно влияние в Европа и е най-голямата заплаха за западната цивилизация.

Лекотата, с която се сменя идентитетът и се прониква в Европа, плаши Цви Йехецкели . Той е преследван от мисълта за пълно оглупяване на западната политическа класа, рискуваща живота и целостта на населението си в името на някакъв криворазбран интернационализъм. Политика, прокарвана от Меркел, която в безумието и самозабравата си ни направи заложници на ислямския тероризъм и на хонекеровия комунизъм.

Странното е обаче, че радикализирането на мигрантите не става в родните им страни, а в… претендиращата за демокрация Европа. Ахмед и Юсуф, двама от неговите ислямистки събеседници, напускат Сирия като секуларни мюсюлмани, радикализират се в Косово и днес са убедени привърженици на ислямизирането на Германия и световния халифат. В берлинския квартал Нойкьолн те са намерили хиляди привърженици на пълзящата ислямизация и са убедени, че за 20 години ще успеят да превърнат Германия в ислямска държава, управлявана според шариата. А после ще направят същото с Европа и света.

Най-добрите си помощници в налагането на ислямския терор в Германия те виждат в немските медии, проповядващи религиозна свобода и убеждаващи ежедневно аудиторията си, че

НАСИЛИЕТО НЯМАЛО НИЩО ОБЩО С РЕЛИГИЯТА.

Днес, когато ултралевият режим на Меркел изнудва с двегодишна ефективна присъда другомислието в страната и се кани да подкрепи отново диктатора Ердоган в неговата агресивна завоевателска политика с извиване на меките еврогейски китки на нейните многоджендърни политици, благословени от преизподнята с 666 пола, предупреждението на Израел е още по-актуално от преди две години.

Израел познава ислямската подлост и посредственост, агресия и човекоомраза най-добре от всички земни народи. Аз лично ще променя отношението си към Тръмп, ако той продължи да подкрепя апетитите за световен халифат на чаршафените анти-цивилизации и екстремизма на мегаломана Ердоган.

Защото това може да донесе известни облаги на САЩ, но е в състояние да унищожи Европа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *