Наталия Андреева – КОРПУСЪТ НА ЕНИЧАРИТЕ

Кой очакваше, че Европейският съюз ще се окаже злополучно и злощастно продължение на СССР!? След като не успяха да построят комунизма на руска земя, болшевиките превзеха управленческите структури на ЕС и САЩ, както и университетите там, връщайки се към идеята за развитата материална база като предпоставка за успеха на световната соцреволюция.

Основната цел на плана Маркузе е чрез внос на малцинства и терор над европейските общества да се установи ултралява диктатура. Левите идиоти си мислят, че понеже прибират и хрантутят паразитите, те ще им се отблагодарят, като вечно ги избират на власт… но ислямът си прави други сметки и ние не присъстваме в плана за неговото бъдеще.

 Мюсюлманите, импортирани с милиони на злощастния ни континент, открито твърдят, че техният кървав демон, наричан Аллах, им е обещал европейската земя и ги е пратил там, за да я превземат чрез утробите на родилните си машини. И те го правят – плодят се като за световно, имат по няколко тайни съпруги, като са женени за тях само според шариата, а иначе лъжкините са представяни пред обществото като „самотни“ майки, паразитиращи на издръжка на данъкоплатците. Не учат, не се интегрират, създават престъпни кланове и ноу гоу зони в европейските градове.

Заблуда е също, че управниците в Брюксел искат мулти-култи общество в Европа. Континентът ни е достатъчно мулти-култи и без помощта на криминалните нашественици отвън. Целта на превзетата от маркузеански идеи троцкистка власт е ислямо-болшевишка Еврабия и ЕвроГЕЙски халифат. Затова плодят исляма и всячески потискат увеличаването на европейците, принудени от политици-насилници да издържат поколения наред продукцията на арабските и негърските родилни машини.

За целта са измислени множество изпитани похвати: изпедерастяване на европейските мъже, прогонване на коренните жители от континента, подмяна на населението на Европа с послушни и неграмотни тълпи от други раси и пустинни религии, развращаване на жените, фантазни ментални конструкции на някакъв трети, пети или 666-ти пол и т.н.

Тактиката е нацелена правилно. Ако розово-болшевишката диктатура успее да се разправи с белия мъж, който е опора и на бялата жена, и на цялата човешка цивилизация, разправата с извратените докрай европейки ще е лесна и това вече е правено многократно: ятаган или коран, смърт или бурка и вмирисани шалвари.

Университетите са превзети чрез налагане диктатурата на политическата коректност и ляв терор. Интелектуалците, които не са леви, са преследвани, унижавани, уволнявани, премачквани и малтретирани, това е истината. Следването на единствено правилната партийна Генерална линия пълни джобовете на конюнктурната преподавателска армия в университетите и на псевдоинтелектуалци като джендър „професора“ Ивайло Дичев, сполучливо наречен в един сайт „посерко„.

Той е зает с подготовката на еничарския корпус в СУ „Климент Охридски„.

Този славен корпус се занимава с достигането на недостижими интелектуални висини, а теми от рода на „Анусът като вагина: начин на употреба“ или „Анусът – една неменструираща вагина“ са своеобразен връх в духовните постижения на еничарите. Лъжата пък е основен метод за постигане на тези висини.

Само една от многобройните лъжи на Дичев ще коментирам тук. Имало опасност от повтаряне на 30-те години на миналия век. Защото автоматизацията и изкуственият интелект изхвърляли много хора от производствения процес и ги правели излишни. А това ги радикализирало, и то вдясно. /Бившият член на БКП Дичев явно няма нищо против левите радикализациии… или поне по нищо не му личи./ Ноооооо… заедно с това сме се нуждаели от миграция, защото имало необходимост от работна ръка.

Излишни бели хора… но нужда от неизлишни аналфабети от Азия и Африка!?

Разбира се, че европейците сме ненужни вече, прекалено сме образовани и осъзнати. И освен това не щем леви терористични общества с джендър идеологии. Но орките са нужни като безлична избирателска биомаса на бъдещата болшевишка революция, затова ще си ги внесем.

Права е Ирини Зикидис, мисленето не е силна страна на неолибералчетата.

Нека каже джендър „професорът“ Дичев с каква взаимност отговори ислямският свят на нашата отстъпчивост и „професорско“ дупедавство? Колко църкви бяха построени на ислямска земя през последните 30 г.? Срещу хилядите минарета, издигнати като ятагани по християнските земи. Колко християни бяха заселени по мюсюлманските територии и живеят необезпокоявани там, хранени от държавата и данъкоплатците й?! Не е ли обратното – християните от векове са прочиствани от тях и масово избивани!?

Какво дължи старата и грохнала Европа на този напращял от тестостерон 20 годишен башибозук, който напира по границите ни, хищен за бяла плът и лесно спечелени пари, изкарани с тежък труд от местното европейско население!?

Какво добро са ни сторили тези наглеци, които нападат граничната ни полиция, че трябва да ги обгрижваме поколения наред – тях и родилните им машини, които се влачат подире им и „обогатяват“ континента ни с нови ислямисти, престъпни кланове и бурки, носейки ни нови средни векове и непрогледен мрак?! С какво сме им задлъжнели, че им дължим грижи и състрадание!?

Докога глупостта ни ще се представя като милосърдие и малоумието на еничарите ни – като европеизъм, а не като предателство към културата и идеалите ни, каквото всъщност е!?

Корпусът на еничарите расте. Той страстно пледира за внос на повече главорези и изнасилвачи от Мала Азия и Африка, и то за вноса им в Западна Европа, защото там искали да се увесят на социалната система хубавците от пущинаците. България била защитена, те щели да колят САМО западноевропейците, та затова да внесем повечко от тези брадати сладури.

Ами няма да изколят всички, я!

Помните ли Кьолн 2015?!

Хиляди жени бяха сграбчвани от пияни „инженери“ между краката, бъркаха им в гащите, изнасилваха ги по улиците и парковете, ограбваха ги, крадяха парите и телефоните им, биеха ги, нараняваха ги, унижаваха ги сексуално… И нито една посерковска дума не чухме по темата! НИТО ЕДНА!

„Инженерите от Сирия“ се оказаха всъщност затворници от Мала Азия и Африка, пуснати от местните затвори и „командировани“ в Европа, за да вършат там престъпленията си на воля.

Цинизмът на исляма е пословичен – страните им сега не ги искат обратно, именно защото нашествениците са криминални престъпници. Да се оправя дъртата бабишкера Европа с тях, тази грохнала колониалистка!

Всички глобалистки лицемери обилно се сополявят за колониализма! И отново нито дума за над 1500-те нападения на дивите ислямски орди над нашия изстрадал континент! НИТО ЕДНА!

Кога продажните болшевишки посерковци ще бъдат призовани в съда – да отговарят за подкрепата си на башибозушката инвазия и дадените от нас свидни жертви – в резултат на една пагубна за Европа мигрантска политика?! Политика на овластени престъпници, подкрепяна от нашенски „професори“ по олигофрения, докопали се с джендър ултралеви идеологии до перверзна власт над душите на студентите си.

Аз отказвам да забравя Кьолн, а и това, което последва след него във Вюрцбург!

2 comments

  1. Много точно казано! Предатели и мекерета, продажници!

    1. Да разчитаме на естествения отбор. Те, освен предатели и продажници, бяха и тъпаци, които сляпо вярваха на кукловодите си и пропагандираха ваксините, като сами се подложиха на многократно ваксиниране. Днес повечето умират от последиците му. За писане на политкоректни пасквили, будещи непреодолима погнуса и отвращение, те получиха законния си кръвен съсирек и сега отлитат на ята в ада, при кукловода си. А на мен въпреки това ми е жал за тях!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *