Наталия Андреева – МАЙЧИНСТВОТО – ПАНАЦЕЯ ЗА ВСИЧКИ БОЛКИ?

Има ли деца Мая Манолова? Питате и с трепет очаквате отговорът да е отрицателен, за да припишете на нейната бездетност всички проявени от нея човешки злини. А ако се окаже, че има?! О, тогава вие ще допълните действителността с малко виртуалност. Тя, разбира се, е сатанистка, защото съществува неин фен, когото тя не познава, но той е последовател на Луцифер.

Пренебрегвате смело факта, че Луцифер е литературен образ, а с литературата човек трябва да борави много предпазливо, защото лесно може да стане жертва на нечии болезнени фантазии.

Оставяте настрана и другия факт, а именно, че Католическата църква се отказа от вековните си клевети по отношение на този си измислен образ и отрече той да е Сатаната. На вас истината не ви върши в момента работа, Мая Манолова е враг и трабва да бъде смъкната в калта – по един или друг начин.

Опитът ви да промените действителността според удобни и самооблажителни за вас теории се нарича ФАЛШИФИКАЦИЯ. Никога не е бил и няма да бъде нещо друго.

Панацея ли е майчинството срещу всички болки?! Малко наблюдавате природата и извличате от нея само поуките, които ви вършат работа за фалшификацията. Боата не изяла заека, който й дали за закуска, ооооо, да, това е майчински инстинкт. А ако боата е мъжка, тогава?! Същият този инстинкт обаче не пречи на тигърката да разкъса малкото на антилопата и да нахрани с него тигърчетата си. Ама това не ви изнася да си го спомните.

Според мен Мая Манолова е добра майка и напълно се вмества в природните правила на майчинството на хищника. Тя иска да продаде чуждите деца на богатите педофили, за да нахрани своето. Така е в природата и няма как да е друго при хората, когато се оставят да ги водят инстинкти, а не разум.

Урсула фон дер Лайен също е добра майка на седемте си деца – тя оставя мюсюлманчетата да колят и изнасилват немските момчета и момичета, за да осигури пари за луксозен и защитен живот на своите отрочета. И Аннегрет Крамп-Каренбауер е отлична майка на три деца – и тя с голяма охота върши подобни престъпни нещица.

Аннегрет Крамп-Каренбауер и децата й

Изобщо – Сорос и кликата му се изгавриха жестоко с теориите ви, но глупостта винаги е застрашена от подобна съдба. Фейсбук се напълни с врякащи празноглави женчета, размахващи насраните памперси на отрочетата си и клеймящи де що срещнат по пътя си. И най-умните сред вас се оказаха безкрайно прости, когато се оставихте да ви води размножителният инстинкт.

Майчинството, като всичко друго на този свят, може да бъде и щедрост, и безкраен егоизъм. Жаждата за разпространение на собствените гени може да доведе жената до хронично изпростяване, да я подтикне към престъпление и дори убийство – инстинкът на тигрицата дебне във всеки един от нас. Първото е най-безобидно, но в голяма доза също е трудно за понасяне.

Не ми се живее във вашия свят и го напускам. Физически още не мога, но с душата си отдавна съм извън Матрицата, преповтаряща кръговрата на човешката биомаса. Моите духовни учители са ме учили, че човекът не е цел, а средство за постигане на Разума и Бога. Такива като вас нахраниха с тях утробите на кладите, хранят ги и до днес.

Така че всеки по своя път, аз и до днес имам силата и смелостта да следвам своята звезда.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *