Наталия Андреева – СЕРИОЗНО ЗА ИСЛЯМА

Време е отново да си поговорим сериозно за исляма. Защото дори негови противници са склонни към пагубно самоуспокоение, което скоро ще доведе Европа до смърт. Чета изумяващите твърдения, как все пак имало разлика между джихадистите и мирните мюсюлмани, които тихичко смучат кръвта на християните и се множат с бясна скорост, за да променят необратимо континента ни демографски през следващото десетилетие. В Германия това се нарича „пълзяща ислямизация„, не знам как е другаде.

Време е отново за факти и въпроси. Като например следните:

  • Известно ли е на любителите на пълзящата и – засега – безпроблемно протичаща ислямизация на Европа, че 50 % от третото поколение потомци на турските гастарбайтери не работи и не учи, а паразитира върху социалната система в Германия и се плоди безконтролно? Същевременно 71 % от новите и израснали в Германия турци нямат никакво средно или специално образование и не са в състояние да работят в едно високотехнологично общество като немското.
  • Известно ли е на тези страстни защитници на мирната част от „най-мирната“ световна религия, че много от младите мюсюлмани в Германия имат по няколко тайни съпруги, които ползват за разплод, и които са издържани от немския данъкоплатец в качеството на „самотни“ майки? Това, което в мюсюлманските страни могат да си позволят само богати мъже, защото са длъжни според Корана да осигурят материално всичките си съпруги, става възможно за всеки неграмотен ислямски бедняк в Европа, чиято социална система безсрамно се изсмуква от азиатски измамници, защото религията им позволява да мамят немюсюлманите?
  • Известно ли е, че представители на тази религия открито заявяват намеренията си да изградят на нашите земи Европейски халифат, да забулят жените ни, да ги затворят в хареми и да поробят населението ни, подчинявайки го на шариата и връщайки цивилизацията ни обратно в средните векове?
  • Известно ли е, че тези „мирни“ хорица открито заплашват учителите в немските училища, ако последните се опитват да накарат момичетата на мюсюлманите да участват в часовете по плуване, или да убедят момчетата да приемат равенството на половете?
  • Известно ли е на тези защитници на пълзящата ислямизация, че застрашаващ брой немски момчета са пребивани от мюсюлмански училищни банди, защото са „наци“ или „свинеядци„, и все повече момичета групово изнасилвани, защото са „християнски курви„?
  • Известно ли им е, че зад понятието „хиджра“ се крие не просто преселване на мюсюлманите, а начало на джихад? С други думи – завладяване на територия чрез размножаване, полов джихад, докато последователите на Пророка нараснат по численост, за да проведат военното завладяване. Това, което става в момента в Европа, е преминаване към втората фаза на поробване на завладените чрез половия джихад наши земи.
  • Знаете ли, че мюсюлманките, „командировани“ като родилни машини в европейските страни, са убеждавани от имамите да не взимат контрацептиви, а да раждат всяка година, живеейки от щедрите ни социални помощи и надбавки за деца, които работещите европейци им осигуряваме с труда си? Така те трябвало да допринесат за по-скоростната ислямизация на Европа и заробването на европейците, чиято кръв е изсмуквана от множество мюсюлмански паразити.
  • Слепи ли са тези хора, че не виждат какво става в социалните мрежи, колко хиляди ислямски лайка събира всеки атентат над християни, каква масова надсмешка над страданието ни започва, какво веселие и празничност носи със себе си поредното обезглавяване, изнасилване, масово убийство на европейци?! Луди ли са да твърдят, че има мирен и градивен ислям – на фона на гореизброените факти и на тази гавра над нас?!
  • Чудя се понякога дали критиците на исляма не са по-вредни от малоумните му привърженици? Защото с деленето на тази религия на „мирна“ и „агресивна“ част те подпомагат първата фаза на джихада, което прави неотменима втората. Всъщност, такава разлика не съществува, защото всеки мюсюлманин се подчинява на Корана, който е ръководство по насилствена ислямизация на света.

Мога да продължа в този дух още много страници, но има ли смисъл?! Защото Европа е превзета в момента от розов болшевизъм, който смята, че дори ислямът да ни дере живи, ние сме длъжни да пазим „достойнството“ на хората-зверове.

Да видим докога ще издържим диктата на тази пагубна за европейците доктрина.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *