Наталия Андреева – СЛЪНЦАТА СЕ МЕНЯТ, СЛУГИТЕ НЕ

„Чуплив съм и след поредната травма все ме питат – мотор ли караш, ски ли, екстремни спортове ли. Не, не, писател съм, отвръщам им“, смее се Господинов.

Ама давайте му я най-после тази дискредитирана Нобелка, че да се свършва! Чуплив е, но все още може да върши работа на световния глобализъм. Тук ще снесе нещо срещу Тръмп, там – срещу патриотизма и национализма, на трето място ще заклейми с комсомолски плам Орбан или Путин и ще подкрепи масовото дупчене на народите с небезопасни ваксини – и ето ти нова премия от задокеанските господари. Важно е да не се мръдва и милиметър встрани от генералната линия на кукловодите му.

Чуплив, но с челичени лакти в избутването на конкуренцията. Железен в преследването на нови парични облаги! Фондация „Америка против България“ е зад него, „Отровено общество“ на спекуланта Сорос е екзоскелетът, придаващ кралимарковска сила на немощните му текстове, пардон, мускули. Розовите болшевики от П.Е.Н. Клуба са с него. Опечена работа!

Георги Господинов си увредил здравето с писане – това е неолиберална притча за балъци. За слабонервни създания от неизвестен на самите тях пол, обитаващи една отдавна непочиствана клозетна вселена. За всички, които с разголени гърди се хвърлят на амбразурата, за да бранят ямболския си кумир от истината за писателските му възможности.

Гугълът също предано обслужва глобалистката измама – десетина умилително положителни статийки се повтарят в него до изнемога и изтощават търсачите на истината за соросоидния любимец. На война като на война, нали така!?

Тази война се води вече десетилетия от елитите срещу народите. Срещу бялата раса и мъжете й. Срещу нациите и традициите. Срещу християнството и Европа. Срещу националната принадлежност и историята. Срещу двата пола и децата им. Срещу независимата позиция и таланта.

Марионетките на тези елити се огъват лесно в кръста, ала са чупливи в ставите. Какво да ги правиш, бакелит! Поклоните са позволени, но се гледа само в една посока – към слънцето на глобализма. То изгрява със знака на долара в центъра си. Също като онова на съветизма с рубла по средата.

Слънцата се менят, слугите не.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *