Наталия Андреева – КЕНИЯ-КОАЛИЦИЯТА ИЛИ ВСИЧКИ СРЕЩУ ЕДИН

„Блумбърг, добрият приятел, съратник и съдружник на Сорос бил противоотрова за Тръмп. Батальонът се строява и добрата новина е, че на кукловодите им се налага да излязат на светло. Може би това е най-важната новина, касаеща лагера на глобалния троцкизъм. Вероятно тя може да обясни частично и обединението на комунисти и троцкисти у нас.“

Елеонора Калчева

Наблюдавайки процесите, протичащи напоследък на локалните избори в Унгария, все повече се убеждавам, че в Европа днес не става въпрос за просто обединение на леви сили, сполучливо наречени от Елеонора „комунисти“ и „троцкисти“, а за инфилтрация на потоци леви тролове в десния политически спектър, с цел превземането на цялата партийна система от неокомунисти, маркузеанци и соросоиди.

В България, като страна, нарочена да се проведе в нея болшевишкият експеримент, същото стана под формата на създаване през лятото на 1942 г. на „Отечествен фронт“, събрал под знамето си всички противници на нацизма, независимо от степента на лявост на техните политически убеждения. Тъкмо това беше първото стъпало към еднопартийното управление и установяването на ултралява диктатура в страната ни през злощастната 1944 г.. Голяма част от европейските народи беше измамена по съвсем подобен начин да приеме диктата на Москва – под предлог, че този диктат е гаранция за незавръщане на национал-социализма на континента ни.

Тогава да си ляв беше прогресивна тенденция, хитро използвана от комунистите в Източна Германия, за да държат в страх и подчинение народа си над 70 години. Този трик работи в страната и до днес. Е, не навсякъде, но където работи, работи безотказно.

Съвсем пресен е примерът в германската провинция Заксен, намираща се на територията на бившето ГДР, управлявана в момента от т.н. „кения-коалиция“. Такъв тип коалиция, в случая обединение на християн-демократи със социал-демократи и зелени, е подобна на българския Отечествен фронт и работи на принципа „всички срещу един“. В случая единият е единствената автентично дясна партия „Алтернатива за Германия“.

Комунистите прилагат винаги един и същ похват и залагат на една и съща карта: на неосведомеността и инертността на масите. Олевяването на някога изконно дясната партия на християн-демократите в Германия вече не може да се скрие от никого. Идеите й бяха пожертвани на олтара на патологичната жажда за власт и привилегии на нейния ояден партиен елит. Стремглаво е политането в пропастта на тази загубила над 20 % от избирателите си псевдодясна организация. Далече във времето останаха нейните еднопартийни управления, когато тя имаше подкрепата на над 50 % от населението си.

С удивление наблюдавам как същата тази лява измама сработи в Унгария на изборите за кмет. Те показаха, че извън „Фидес“, в страната няма друга дясна партия. Искрено се надявам победата на левите сили на местните избори там да е временно явление и избирателят да види в каква мимикрия е въвлечен, преди в страната да бъде наложена нова ултралява диктатура, този път с розов неолиберален оттенък. Това би означавало ислямизация и разорение на Унгария, която днес е единствената дясна надежда на Европа.

Обединението на лявата глутница е познато явление. Възползването от измамата за налагане на диктаторски идеи и съсипване на страните – също. Новото тук е обединяването на десния спектър с левия, което само показва докъде са стигнали наглостта и цинизмът на левите идеолози, навлекли си театрални реквизити с различни партийни цветове, но оставащи непроменени в същността си болшевики.

Лъжата и последващите терор и икономическа деградация са бъдещето на всяка страна, където мимикрията сработи. Видяхме това в Германия и Франция, в Испания, Италия и Швеция, дано не го видим скоро и в Унгария.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *