Нели Янакиева – ОКО ЗА ОКО

Днес гледах видео за чудовищни отвличания от семействата им на хиляди италиански деца – от социалните служби! По немски образец вече са изградени отлично работещи организации с издавани порнографски “образователни” книжки – като например как 4-годишно момченце да бъде научено да онанира!

Тъй като по случайност избухна скандал в една община, наречена Биббиано, предизвикан от разследващ журналист, се оказа, че тая система действа от години и е разпространена по цялата територия. В нея участват социални работници, психолози, съдии… и делят пачки!

Простичко казано – по сигнал от “доброжелател” или организиран участник в бандата, набелязаното дете е атакувано от социалните. Много често шантажират родителите, като им казват: „Разделете се, за да ви върнем детето!“ В Италия вече има група адвокати – доброволци, започнали да се борят.

В същотото това Биббиано шефката на социалните, лесбийка, организира отнемането на набелязано дете, за да го даде на бившата си любовница.

Полицията ги следяла и е имало поставени скрити микрофони. Куриозно за тази същата социална е, че има неин запис, сама в колата. Докато карала, е крещяла и псувала карабиниерите, като в един момент е започнала да говори с различни гласове, все едно, че присъстват група хора и тя си е преправяла гласа, говорейки включително и с мъжки гласове. Казват, че е с психични отклонения, а не е ли самият дявол? Точно така са описани множество случаи!

В предаването, което гледах, се обади една млада жена от Витербо /близо до Рим/, която разказа, че отишла да ражда в известна римска болница. Родило се детето и тя помолила санитарите да й покажат как се повива и облича бебето. Станал скандал – как тя не била готова да бъде майка. Принудили я да влезе в “защитена къща”, без бащата и с по-голямото й дете!

Разказва – в тая къща храната била в недостиг, не било отоплено /нарочно!/, нанасяли й побой. Чашата преляла, когато на детето си казала “бебчо”, а те я нападнали, защото трябвало да се обръща с името му. Избягала, за да потърси помощ от полицията. Дошла полицията, а те всички така обърнали нещата, че тя трябвало да бъде преместена в друга защитена къща, да се успокоява… Оттогава тя не е видяла децата си повече! Дори и адвокати не могат да й помогнат – нито знае защо са й отнети децата, нито къде се намират!

ВСИЧКО ТОВА ИДВА В БЪЛГАРИЯ!
НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ ОТ ПРОТЕСТИ !
АКО АЗ СЪМ МЛАДА МАЙКА И НЯКОЙ ПОНЕЧИ ДА ОТКРАДНЕ ДЕТЕТО МИ ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД, ПРОСТО ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА ДИША! И АКО ВСЕКИ ПРАВИ ТАКА, ТО НИКОЙ НЕ Е ЛУД ДА РАБОТИ КАТО СОЦИАЛЕН, ДАЖЕ И ЗА ВИСОКА ЗАПЛАТА!

КАКТО КАЗВАТ ЕВРЕИТЕ: ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *