Николай Колев-Босия – РУСОФИЛИЯТА Е ТЕЖКО ПСИХИАТРИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ

КАКТО И АМЕРИКАНОФИЛИЯТА. И ВСЯКА ДРУГА „ФИЛИЯ“

Девети май е мой празник. На 9-ти май преди три години се роди най-малката ми внучка – Мая. За мен този ден не е нито ден на победата, нито ден на Европа.

Не е ден на Европа, защото Европа не е три държави, които са сключили договор за обща политика относно горивата.

Не е и „ден на победата“, защото зад този измислен термин се крият огромни престъпления на няколко държави, но в основата стои масовият световен убиец Владимир Улянов-Ленин!
За съжаление, ние нямаме историци на ниво. Ако не знаят как и кога е започнала ВСВ – значи са малоумници.

Ако съзнателно работят като прикриващи един престъпен режим, организирал и реализирал най-големия погром над човечеството – просто са шпиони и съучастници в избиването на десетки милиони невинни жертви на комунистическите психопати.

От друга страна се появяват както платени чужди агенти на Москва, така и агресивни и немислещи същества, които каканижат най-отвратителни лъжи и показват цяла бездна от незнание, отказ от търсене на историческата истина и изключителна липса на морал.

На всички българи, дори и на т. н. „русофили“ предлагам да потърсят клаузите на международния договор от Рапало – 1922 г. и да прочетат книги за ВСВ, които не са написани под диктовката на Кремъл.

Могат да започнат с „Ледоразбивачът“ на Виктор Суворов /Владимир Резун/.

Преди да дрънкат глупотевини и откровени лъжи такива човекоподобни, нека прочетат горепосочените документални източници, да си купят малко морал и тогава да говорят и пишат.

Иначе ще се превърнат в последователи на банкянския пръдлив селяндур, който твърди, че няма приятели. Това е така, защото той има много „братиньовци“, както ги нарича, а те са всъщност негови съучастници. Не забравяйте, че още при създаването си – мафията се нарича „Братство“!

ИЗТОЧНИК:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *