ПОЗИЦИЯ НА ПОПИКАНО МУШКАТО

Днес се сетих за Морфов. Как за кой Морфов!? За смелия режисьор в Народния театър „Иван Вазов“ Александър Морфов. Симпатизант на партията „Дай, България“, както и на разни други жалки костовистки отломки от някога славно и синьо партийно минало – като мижавата партийка ДСБ например. Заедно с розовия й сателит “Зелено движение”. Смел борец срещу обитателя на сараите Ахмед Доган и неговата противозаконна етническа партия, нацвъкала с хиляди джамии родината ни и представителка на неоосманските претенции за половин, ако не и за цяла България. Смел драскач по театралните врати и заклет враг на ДПС.

Къде е днес този юначен поборник, този съвременен хъш!? Защо мълчи, защо не драска пак по партийните врати!? Та нима любимата му партийка „Дай, България“ с шеф някой си Бойкикев – наследник на славен болшевишки клан – е заровила томахавката и е свърнала от бойните пътеки!? Защо шефът на тази партия не е отново пред сараите на ислямизатора и ДС доносника Доган!?

Казват, че бойкикевци днес са заети с реалполитик. Спектакълът свърши, яростните противници вече са в любовна сглобка с Врага. За голяма радост на Посолството, ДПС е в управлението, заедно с „Дай, България“.

Как ли се чувства днес великият Морфов? Като попикано мушкато навярно. Не е лесно да се окажеш крепител на поредното съзаклятие на лицемерите. Той разбира какво означава това, нещо повече – режисира го. Избирателят е излъган за пореден път, „сглобката“, дошла в името на вражда с ГЕРБ и ДПС, днес е в любовен танц с тях. Цинизмът на Посолството отново управлява страната.

Това направи бунта на Морфов смехотворен. Някои подозират даже, че не е имало никакъв бунт срещу ДПС, а опит да се свали чрез вътрешен преврат директорът на театъра Васил Василев и на негово място да се постави Морфов. Битката срещу ДПС е била за заблуда, както беше и при политическите партии, на които режисьорът симпатизира.

Но директорът е избран законно с гласуване, което е демократичен избор. Добър или лош – той трябва да бъде приет за един мандат и тук никакви чувства не важат, важи волята на избирателите.

Не е същият случай при партията „Дай, България“, тя не е легитимно избрана от народа, а е натрапена чрез една безпринципна коалиция. Чрез безсрамната „сглобка“ на глобалистките мошеници – метод, щедро прилаган и в Западна Европа днес. Това вече е демократура – демократична диктатура. Резултат на нещо като „репресивна толерантност“ – израз, използван от учителя на тази измамна неотроцкистка секта Херберт Маркузе.

Оказва се, че Морфов е награден с пети „Аскеер“ за 2023 г. Наградата му е връчена от… и сега трябва да си приготвите на масата вече хапчетата срещу повръщане – от Георги Господинов .

Черният кардинал на глобализма е бъркал с мръсни пръстчета и тук.

Всъщност – има ли тъмно място, където тези немити от рождение ръчички да не са забъркани!?

Да се чуди човек защо бяха тези циркове в „Народния“, като днес любимите партии на Сашо Хъша до една са в коалиция с ДПС и нежно се опипват по ерогенните зони.

И така – нещата се нареждат. Безумецът Байдън, Сорос, Посолството, натрапено с измама глобалистко правителство в една безправна балканска колония, власт на посредствеността и лъжата от десетилетия в цяла Европа… и една глобалистка марионетка, наградена от други две глобалистки марионетки – за цирковете, които прави в една културна институция.

Това представя в нова светлина директора Васил Василев – като жертва на поредния глобалистки заговор. Където тези неолиберални другари са намесени – там винаги е гниещо блато и вони на екарисаж. Вони на ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА.

За никаква битка срещу ДПС не е ставало дума, вече съм напълно сигурна. Става дума за нетрезви изстъпления, използвани от глобализма за поредно налагане на античовешките правила и диктатурата на едно перверзно, но добре овластено малцинство над обезправеното мнозинство.

За каквото винаги е ставало дума в този свят на Сатаната.

Морфов, Морфов, на кои сили слугуваш!? Дано се събудиш някой ден от упойката и да разбереш!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *