Радост Даскалова – ЗАЛЕЗЪТ НА 198-ТА ДЪРЖАВА

Радост Даскалова

Запомнете Джулай морнинга на 2020 година!

На тази дата прекрати съществуването си 198-та държава в Света – Сиатълската Автономна зона.

Кво им правеха хората? Революционери бяха – и президент имаха (един рапър), и искания за намаляване на полицията, и безплатна храна имаха, и от белите собственици на жилища и бизнеси в зоната такси събираха, и доматки сяха, и лозунги писаха, и в палатки спаха! Е, малко оакаха кварталите и малко се поизбиха и поизнасилиха, а и се понадрусаха здраво – ма, то не може инак, нали революция?!

„Чака ни едно лято на любовта!“ – каканижеше демократичнита кметица на Сиатъл, преди три седмици, ама като й отидоха на гости и оакаха и нейното жилище – друга песен запя жената… И в ранни зори, полицаи на колелета – превзеха държавата и поарестуваха към 200 човека, сънени по палатките и малко махмурлия.

Президентът рапър е избягал, преоблечен в женски дрехи в съседен щат. Сбъднаха се моите предположения, че движещите сили на тез новите революции – слаби кравички си падат. Оная революция преди 100 години успя, ама движещи сили бяха едни брадясали, намъчени работници и селяни с нагани.

Блак лайвс матер и всичките им расистки изстъпления, просто превръщат хората в расисти. Не можеш да бориш расизма с расизъм.

Лично аз – няма да стъпя на Черно море, щото е черно!))))))

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *