Радост Даскалова – И ВСИЧКИТЕ – ДЕМОКРАТИ!

Днес ще бъда сериозна и няма да се шегувам с международното положение. Каня ви на едно разследване – по пътя на парите, за да видим какво и кой седи зад движението „Черните животи имат значение“(BLM). Разследването е в рамките на интернет.

Значи:

1. Отиваме на сайта на движението BLM – blacklivesmatter

2. Натискаме бутона за пожертвования DONATE

3. Веднага биваме редиректнати в друг сайт actblue, където се приемат парите.

4. Заинтересовани що за организация е това ( и щото сме подозрителни), отиваме да ги разследваме на сайт, където всяка организация е обяснена с какво се занимава.

Сайтът се нарича openSicrets.org

5. Написваме там в търсачката actblue и четем при донорите дълъг списък спонсори. Много е интересно да видиш как безработни хора даряват по 5 хиляди долара, но не там е интересното.

6. Отиваме на expenditure – тоест къде са отишли парите и о, чудеса! Парите от порядъка не на милиони, а милиарди (повтарям МИЛИАРДИ) са отишли за кандидат-президенти, за партии и за заплати на служителите. И кои кандидати за президенти се пита в задачката? Ами за кампаниите на Бърни Сандърс, Джо Байдън и откритият хомосексуалист Пит Буттиджидж. Всичките бели (а уж за черните се събират дарения) и всичките какво? – Точно така! Всичките демократи.

Смятам вече ви се изясниха нещата – вие сте умни хора и ви благодаря, че бяхте с мен на това разследване!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *