Радост Даскалова – НИЩО НОВО

Днес, местните, а и световните медии са ужасно заети! Твърдят, че откъм южна Африка се задава страшен щам – още по-заразен и още по-страшен! Направо страшен като Шака Зулу!

Спрели са полетите към 6 южноафрикански страни, като Ботсвана, Зимбабве, Намибия и т.н., с оглед, да не ни натресат новия щам. От друга страна, предупреждават пристигащите от тези страни да се карантинират в хотели за десетина дни, при цена някъде към 2000 паунда. Интересно, като няма полети как ще пристигат кандидатите за карантина?

Ако ще е без самолет, трябва да ги очакваме къде следващата пролет, нали? Пешачката така, тадън-дадън през Африка. И таковата – ваксините не му влияели на Шака Зулу! Няма спасение, един вид. Сички ша омрем!

От друга страна – по вестниците лека-полека се явяват съобщения и статии за трагични смърти от ваксините. Нали ви казах – сега ще започнат да се издават, каква са я натворили. Днес, на Дейли мейл – обширна статия за 51 годишна жена, починала от белодробна емболия и пълен отказ на вътрешните органи още миналия април от ваксините. Колко ли такива случая са покрили почти година?

Местните започват да мрънкат, но някои пък отиват на бустер и после се оплакват, че не им е добре – това от коментарите под статията ви го разказвам. И, изобщо – усеща се промяна на обществените настроения. Ура, ура, юруш на ваксините, но сега идва изтрезняването от повсеместния възторг, че ще ги спасят, идват въпросите, идват скриваните информации и палачинката започва да се обръща.

За зеленото тескере – британците и не искат да чуят! Готови са да се бият за правата си. Другата новина е, че нямаме право да стъпваме в ЕС, без ваксина. Това вече е лошо – не знам дали ще мога да се върна в България. Дано се освестят в Брюксел! И, въобще – това ЕС много голям пъдарин се оказа!

Чичото с мустачето направо би им завидял на мерките. Щеше да си сдъвче мустака от яд, че не се е сетил навремето, да затвори всички в концлагер, а си е играл на Дахау и Аушвиц. Излезе, че е можело направо на континенти и държави да ги концлагерира, пък е мислил на дребно. Тюх!

В едно училище тук, в Англия, тъпият директор нищо друго не измислил, та накарал неваксинираните деца да носят жълти звезди – като го емнаха в пресата за тая изцепка – не знам дали ще се задържи на мястото си. Оттам да разбереш, че врагът се сменя, но методите остават същите. Нищо ново!

Сега ние, неваксинираните, сме евреите – всички трябва да ни мразят, щото ги заразяваме. И, както каза Пламен Пасков – „все едно в морето хората с пояси да обвиняват хората без пояси, за това, че потъвали, макар и с пояси“.

Такива ми ти работи наоколо – дръжте се – с пояс, без пояс, все ще се върнем на брега!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *