Росен Георгиев – ГРАНТОПЛЮСКАТЕЛИ

В България трябва да се проведе Специална операция по дегрантификация и десоросоидизация – най-вече на софийското, мързеливо и нагло, ояло се по офисите на стотиците НПО-та население… Дегрантификацията трябва да е безпощадна и светкавично бърза. Не се ли направи, грантоядите НИКОГА няма да позволят на народа на България сам да решава какви да са позициите му и в каква държава да живее.

Дегрантификацията трябва да стане една от първите цели, ако „Възраждане“ или друга някоя независима от „Америка за България“ партия вземе властта. Не проведат ли тази операция светкавично, грантоплюскателите няма да оставят властта да направи нищо смислено. Ще я тормозят денонощно с Майдани и ще провалят мандата й, докато накрая успеят и да я свалят.

Ето БСП например, вече също е овладяна от грантоплюскателите. Най-ясно това се вижда в момента по поведението й спрямо участието й в „Американската за България“ управляваща коалиция. Дори в БСП са се навъдили млади, умни и красиви грантояди, чието поведение и приказки с нищо не се различават от тези в традиционно грантоядните партии.

Дано политиците ни разберат, че пълната свобода и независимост на България от колонизиралите ни Съединени Американски Щати минава през безпощадно разчиствене на политическия театър от манипулациите на грантоядите. Не стане ли това не първа, а абсолютно приоритетна задача за новата власт, всичко останало просто няма да се случи. А ако съпротивителните сили срещу тях са по-големи, те НАИСТИНА ще ни спретнат Майдан и ще последваме Украйна.

Няма по-пагубно за държавните управления на бившите соц. страни явление, от многохилядните неолиберални пълчища, които храни Сорос. Които възпитават университети-НПО-та като НБУ и Американския Университет в Благоевград. От говорещите глави, инсталирани по телевизиите да ни манипулират най-нагло. Както и от и надъхваните години наред по програми на „Отворено Общество“ и по проекти на „Америка за България“ безскрупулни индивиди, за които България е просто остаряло понятие в комунистическия учебник по История. Тези хора са истинският тумор, който пречи на всяко спонтанно породено от народната воля решение да се инкорпорира в нормите на българския политически и социален живот и да заработи. Не им ли се харесва дадено нещо на тях, се започва такъв натиск, осмиване, злодействане и обругаване, че накрая всичко пропада, колкото и справедливо да е изглеждало за останалите. Методите им да разрушават идеи и политики, измислени, без одобрението им, са изключително много и дават нужните резултати винаги.

Те всъщност са един файтон хора, обитаващи предимно жълтите павета в Столицата, но са изключително кресливи. Ако им се спре зобта, ще понамалят децибелите, докато накрая млъкнат съвсем и започнат дори да работят. Сега, докато ги хранят обилно и им внушават, че те са по-добрата, по-красивата, по-мъдрата, по-достойната и най-вече по-умната част от обществото, нито една партия няма да може да се справи с тях, за да упражнява политиката си, ако тя включва неща, срещу които им е наредено да крещят. Само изолирани от източниците си на плюскане, биха могли да се демотивират и да оставят реалното население на тази страна да започне да управлява бъднините си така, както то смята за редно.

Помислете добре… Колкото и да се тръби как всички, които не се изхранваме от американските грантове и ги считаме за вредни за обществените процеси, се изхранваме от руски такива, фактът е, че Русия няма нито едно НПО в България!!! Нито едно! Нула!... А американските знаете ли колко са? Никой вече не знае. Казват, че само тези, които получават траншове, за да се „трудят“ по интеграцията на малцинствата, били повече от 100… Правете сметка колко е общият им брой.

Затънали сме до гуша в грантоплюскатели. Медии, институции, политика, политология, учебни заведения, обикновени училища, изкуство, литература, журналистика… Всичко около нас е подчинено и хванато в капана на грантоплюскателните, неолиберални извращения. Не се ли сложи край на това нещо, България няма да я има… Ще има една во веки васална на САЩ и ЕС територия, населена с крещящи и безумни българомразци, лочещи в копанките помията на Сорос и повръщащи я след това върху нас… колкото там сме останали… Дано се сдобием с воля да им дръпнем копанките с помията… Може да решат да пийнат пък и малко чиста, кладенчова вода, кой знае.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *