СВИКВАЙТЕ С КЛАНЕТАТА!

„След нападението над 18-годишната старозагорка, 26-годишният Георги Господинов е прибран в ареста за 72 часа. Дни по-късно обжалва, съдът променя определението за извършеното от него деяние от средна в лека телесна повреда и го пуска. А това буквално взривява общественото мнение. Стара Загора готви протест. Кметът на града заяви, че подкрепя исканията на хората. 26-годишният отново е арестуван рано тази сутрин. Той е получил призовка и се е явил в полицията. От прокуратурата съобщиха, че Господинов е задържан за нови 72 часа – за това, че в периода от 24 юни до 25 юни, в условията на продължаващо престъпление, се е заканил с убийство на 18-годишното момиче. То бе нападнато и нарязано от обвиняемия в дома си в края на юни. Лекарите са направили повече от 400 шева на порезните рани.“

Щом ДПС управлява Стара Загора, кълцането с нож на жени е обяснимо. Това е изконна традиция в ислямския свят, е, вече и в Европа. Свиквайте, скоро то ще е модерно и в България.

В страната ни са нацвъкани вече хиляди джамии и в много от градовете ни не се чува българска реч. Ако проследим по-внимателно ставащото в Стара Загора, съдийката е избрана от ДПС и тъкмо тя пусна на свобода изверга Георги Господинов преди месец, накълцал като турски кебап приятелката си. А ако четем локалната немска преса, ще видим, че кланетата в Германия, вършени от любимците на Меркел, са наше грозно ежедневие, както и мекотата на съда спрямо „милите и клети“ колачи и изнасилвачи. Живеем от години в този ад. Пресата вече не съобщава ислямския произход на главорезите, защото страната е пред граждански конфликт. Това рано или късно ще дойде и в България, която е стопанисвана по колониалния модел на САЩ за Германия.

Останалото е обект на смях. За да не обиди „нобелиста“ от с. Окоп, Ямболско, пресата се гърчи като гола танцьорка на пилон! Как ли не наричат нескопосните ни журналистки колача на момичето: Гаврил, Генади, Генчо, Галин, Георги Николаев – само и само да скрият факта, че изродът всъщност се казва Георги Господинов. Опитват се да отвлекат вниманието ни с надписите по ръцете му и да обвинят патриотите за станалото. Не им се удава засега, защото ние вече сме се сблъсквали с модела на насилието и терора над жени и знаем неговия османо-малоазиатски произход.

А нашата официозна българска преса толкова често става за смях, че никой вече не го забелязва. Както и немската, от която тя се учи, и която германците неслучайно наричат „преса на лъжата“.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *