Степан Поляков – СМЪРТТА /ПОЛИТИЧЕСКАТА/ НА АНГЕЛА

Днешните избори в Германия са Началото на края на Европейския съюз. Какво оставя най-влиятелната жена в света зад гърба си по целия континент?!

– За първи път от Втората световна война почти суеверен ужас у всички европейци – заради предстоящата зима и липсата на отопление.
– Непреодолимо разделение между източно и западноевропейци.
– Източени социални системи.
– Улици, пълни с джихадисти, имами, проповядващи насилие, и близкоизточен криминален контингент от недосегаеми кланове.
– Медийна цензура /особено на Запад/, за каквато и Брежнев би мечтал.
– Абсолютно невиждана драма за повечето млади западноевропейци, принудени да преживяват под един покрив с родителите. Ерго, убийствена демографска криза. Само сред европейците. Арабските родилни машини тук вече се въртят направо на центрофуга.
– Съвършено ялова, разбита армия. И в Германия, и в България учения се провеждаха /в Ново село например съм присъствал, не издавам военна тайна/, като войниците стреляха с… метли. „Бам-бам…“ Докато и метлите не свършиха. Нокаутът, който тези дни Франция преживя! от най-близкия си военен съюзник, е само шокиращ симптом какво се случва тук и в НАТО /основно европейска организация, ако гледаме формално/.
– Зловещо насилие над мирни демонстранти от, направо, еничарски жандармерии. И в същото време розовобузести полицайчета, които танцуват на едно краче и размахват флагчета с дъгата. Докато в това време се извършват убийства, взломове, всякакви други тежки престъпления…
– Астрономическо финансиране на полукриминални политически субекти навсякъде в Източна Европа. ГЕРБ, например, са непоклатими 12! години именно заради милиардните германски субсидии, не заради хитрата усмивка на тоя и оня. По-зле, германците напълно съзнаваха, че това не е просто антиконституционно, а че разяжда като с коресилин всеки фундамент на демокрацията.
– Абсолютен егоизъм към по-малките нации. Германия договорила с ЕС, формално естествено, да си затвори мините чак през 2038-а, а нас Брюксел ни натиска до 2025-а – ето само един от безбройните примери.

И така нататък… Няма смисъл от повече.

Но ако тя, фрау Меркел, някак водеше Съюза, без той да спира – от беда към трагедия, от трагедия към хаос, от хаос към опустошение – като в някакъв кошмар, – от утре ще се обърне по таван и ще гледаме как се въртят колелата му напразно. Тези проточиновничета, които днес се представят за политици на изборите, дори не знаят къде се намират. Но те до един са убедени в едно: Че незабавно трябва да се започне битка с… Климата и да се узаконят еднополовите бракове. Добре, започвайте.
Разбира се, нечестно е да се прехвърля отговорността просто на… една жена. Но тя не е нищо друго освен изпълнител на чужда воля /Кристалинка Х 1000/ с огромни финансови ресурси зад гърба си.

И все пак канцлерината не успя напълно. Където инсталира свои марионетки, те потънаха в нечувана корупция и политическа сласт. Където се намериха мъже да й се опълчат, избухнаха кавги без никакъв шанс за помирение в рамките на Съюза.

Днес почитаме политическата смърт на Ангела. На един черен за Европа ангел.

Но от утре започва радостен ритуал – Опелото на Европейския съюз. Най-корумпираната, извратена, абсурдна, перфидна и налудно прицелена срещу човешкото достойнство и интелект диктатура за всички времена. Инакомислието, смелостта, разумът, остроумието са най-неприемливите качества за работа, където и да е по евроструктурите.

Отлитай, Ангеле!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *