Стефан Христов – ВИНА И ВИНОВНИЦИ

Проблемът, вината и виновните са пределно ясни. Мисля, че могат да се изтъкнат доста по директно и ясно. Виновниците на повърхността са главната изпълнителка в конспирацията по ислямизиране и затриване на Европа, Анджела Меркел, антихристова атеистка, едно същество с обременено минало и прислужващата клика от каймака на висши чиновници в Брюксел.

Кой стои в дъното на всичко, с какво точно е заставена Меркел, или по какво свое собствено убеждение (ако има такова), действа тя, съмишлениците и прислужниците й, са въпроси, истината за които ще бъде разкрита скоро. Проблемът е ясен: предателство, изнудване на европейските народи, намеса във вътрешните им дела и суверенитет, опасност от дестабилизирането им и нечуван диктат от т.н. „пазители на демокрацията в Европа“…

„Най-демократичните институции“ в Брюксел действат като генерален щаб на вражеска организация, за инфилтриране на враговете на цивилизационните устои, идентификацията и културно-морално-религиозната същност на Европа. Вината е шокираща, откровено ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ КОНСТИТУЦИЯТА .

Неприкосновеността на границите е свещена за всяка европейска държава . Канцлерката извърши държавна измяна. Принуди-изнуди останалите 27 (до вчера) членове на ЕС да направят същото. Подложи на опасност съществуването на някои, предвид етническото статукво в тях . Подложи на опасност сигурността сега и в бъдещe на коренното християнско население на европейските държави.

В законодателството на всяка цивилизована страна са предвидени най-строги законови санкции за такива деяния ! Допреди две години херметически затворената Германия изведнъж зейна за ислямистка имиграция като разцепена диня. Либерастката диктаторка Меркел е уверена, че съд за нейните престъпления НЯМА, че стои над конституцията на Германия и тази на Европа…

Уверен съм, че възмездие за недосегаемите Феркел и нейните конспиратори (включвам и плачещото недоразумение Федерика) ще има. Просто съдебната машина трябва да бъде задвижена! … но от кого ли ??? Само след това можем да миcлим ЗА СПАСЯВАНЕ НА КОНТИНЕНТА НИ И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *