Стефан Христов – ДЖЕНДЪРЪТ И КРАЯТ НА РАСАТА НИ

Последователите на Калерги, либерал-мулти-култи глобалните илюминати ни готвят унищожение .

Обърнете внимание КЪДЕ, в кои континенти, сред кои раси и народи се разпространяват тези мерзавски Джендър програми зa унищожeниe на нашите млади поколения, които и без това едва възпроизвеждаме и не мултиплицираме!

Цели се на първо място да бъде постепенно обезличен белият хетеросексуален християнин, мъжът. Първо, разбира се, той ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТ В БЕЗПОЛОВО или 3-то, 13-то или 23-то полово произведение. Така унищожават половата идентичност и сексуалните присъщи функции на мъжки родения бял индивид още в зародиш. Bпоследствие се получава раcтеж на безполезен човешки индивид. Нито мъж нито жена, неспособен за възпроизводство на собствения си вид. Извращаването от ранна възраст, довежда със сигурност бъдещото поколение до фатален край ! НИКАКЪВ ПРИРАСТ, нулев!

Към кои етноси и раси са насочени попълзновенията, щенията на ДЖЕНДЪРИЗМА? Да видим…

Проповядват ли се техните идеологеми, разпространява ли се тяхната пропаганда в Африка например? Разпространяват ли се отровните брошури на тези зли мерзавци и коварни служители на Сатаната в африканските училища? Прожектират ли им се развращаващи детската душа филмчета?

А в арабския свят? Как си представяте емисари на НСР, каквито са тези от Страсбург и Брюксел, да седнат в училища сред малки момчета пакистанчета или арабчета и да ги съветват, че няма нищо странно и нередно да се чувстват и държат като момичета? НЕМИСЛИМО! А Китай, Япония или Корея биха ли се съгласили да приемат в училищата си емисарите на злото и извращението на човешкия вид? На унищожението му? Категорично НЕ! Не биха!

Та значи, какво желаеше Калерги? Ами бялата раса да ИЗЧЕЗНЕ и на нейно място да се настани кафява или мръснокафява раса… Ами ето, рецептата за изпълнение на тази коварна конспирация се реализира. Пред очите на нас, вцепенените от недоумение и потрес европейци и американци. Проста работа. Когато в един кокошарник няма петел, а само кокошки, там пиленца няма!

Като унищожат европейците мъже и ги превърнат в женски социален пол, прекъсват шалтера на възпроизводството. Край, нулев прираст на бялата раса! Така, ще попитате, ами жените? Помислили са и за това. Затова е организиран този НЕВИЖДАН в историята Екзодус на главно негри, араби и други ислямисти мъже – 95% – към Европа и Америка.

Християнството трябва да бъде заличено. Християнските жени ще раждат, но не от бели мъже християни, а от нахлуващите като армии диваци от Африка и ислямските варвари. Първо ще изнасилват белите жени и избиват мъжете им. Времето и ниската фертилност на белите са в съюз с тези изчадия.

Та в бъдеще, след като изчезнем ние, белите мъже, жените ни, раждащи от негри и араби, ще произведат желаната от сатанинските илюминати нова раса. Кафявата раса… Докато и самите бели жени си отидат от този свят един ден и на тяхно място останат само кафяви жени. Такъв край ни предвещават след около 50-тина години.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *