ТАКТИКАТА НА РОЗОВИТЕ ПОСЕРКОВЦИ

За да оцелее, Европа отново трябва да свика мъжете си под знамето с Кръста!!!

Зоран Михалков

Всъщност тактиката на неолибералните болшевики и розови посерковци е много елементарна. Вкарвайки тук ислямски терористи, башибозук и неграмотна, но бързо плодяща се и вярна на завоевателната политика на Корана мюсюлманска биомаса, те си набавят движещи сили на бъдещата соцреволюция.

В Европа малцина вече се връзват на лъжите им, но аналфабетната и военизирана ислямска тълпа е готова да служи на всеки, който я облагодетелства.

Другото е елементарна розово-неолиберална пропаганда: как сме били морално длъжни да приберем афганистанците сега, преди това ИДИЛ от Сирия, преди това ливанците, чиито кланове да превърнат цели квартали на европейските градове в зони на ужасяваща престъпност и шариат.

Това искат посерковците, за това им се плаща щедро от кукловодите им – глобалистки необолшевики. Затова е смешният плач и биенето по европейската ни съвест заради пет-шест кръстоносни похода, на фона на повече от 1500 дивашки нападения на исляма само над Европа, за които се мълчи по стар комунистически навик.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *