ТРИ ИСТОРИИ – ЕДНА ПОУКА

На глобализма му трябват криминални престъпници, за да се задържи на власт.

И шестте негърки са дружно осеменени от султана, притежател на харема.

Първа история. Ранната утрин на 5 декември, 2022 г. Понеделник, община Илеркирхберг, провинция Баден Вюртемберг, Германия. Две момичета на 13 и 14 г. са нападнати от 27 годишен негър от Еритрея и намушкани многократно с нож. Едното умира в клиниката, другото бере душа, но има шанс да прескочи трапа. Осакатено завинаги и с тежка травма в душата.

Местните политици цинично се преструват на загрижени за немските деца. Но истински загрижени са всъщност да не би случаят да подбуди омраза към горките „клетници“, прииждащи от Африка и Мала Азия, за да поживеят за чужда сметка и да изнасилват и колят малки момичета по улиците на Германия. Не, не бива, наш християнски дълг е да приемем с широко отворени обятия всеки главорез от пустинята и да не му пречим да превърне в пустиня и Европа. Не е тайна за никого вече, че многобройни НПО-та възпрепятстват всеки опит нелегалните и престъпни инвазори да бъдат върнати обратно в родината им.

На глобализма му трябват криминални престъпници, за да се задържи на власт.

Не са изминали и две години, откакто във Вюрцбург друг негър от питомците на Мути, този път от братска Сомалия, рани тежко с нож над дванадесет човека и уби трима от тях – разбира се, отново от благодарност, че Германия му беше дала подслон и храна, за да паразитира необезпокоявано за сметка на щедрата немска социална система. И той, и новоизпеченият убиец с голяма вероятност ще бъдат обявени за луди и настанени в някоя луксозна психиатрия, където немски лекари самоотвержено ще се грижат за духовния им уют, докато бъдат „излекувани“ и пуснати на свобода, за да поубиват европейци пак.

За изнасилването на момиче от Улм от афганистанец и иракчанин няма да споменаваме, това в Германия е гнусно ежедневие от десетилетия вече. Представителите на „най-мирната“ религия на света се грижат ежечасно да не остане някое малко момиче „неощастливено“ от тях. Розовоболшевишки посеркодичевци и други умилени еничари размахват балончета, бикини и мечета по летища и гари, докато вече приетите „сирийски инженери“ от Сомалия, Ирак, Афганистан или Еритрея шетат из вътрешността на европейския напреднал свят.

Втора история. Във Фраунберг, намиращ се в немската община Ердинг, мирно си живее семейство с две деца в една къща на социалните служби. По-късно къщата е продадена, фирмата купувач веднага изхвърля немското семейство на улицата, реновира я и я предоставя на… познайте до три пъти на кого!?

На друго немско семейство!? Не! На специалисти и компютърни инженери от Индия!? Не! На юначетата на Мути!? Разбира се, че на тях!

Без да предупреди съседите, кмета и общината. Оправданието е, че семейството „не пасвало вече към концепта на фирмата за къщата“ и там трябвало да се настанят 30 напращели от тестостерон млади негри и араби, за да заживее най-после и тази община в мир и благоденствие. Нищо, че в непосредствено съседство обитават хора с малки момичета, а на всички ни е известна любовеобилността на арабите към подрастващи момиченца.

Кметът обаче е оптимист и загрижен единствено за тестостеронно управляваните юнаци на Мути: „Тези хора не са виновни за ситуацията, те вероятно са преживели много лоши неща и са щастливи, че най-накрая имат покрив над главата си. Всички трябва да сме заедно и да им помогнем с каквото можем. В крайна сметка хора от други страни и култури живеят в нашата общност от дълго време.“

За разлика от майките на момиченцата, които явно са загрижени за други неща.

Трета история. Същият Илеркирхберг – немската община в провинция Баден Вюртемберг. Тук юнак на Мути от Афганистан изнасилва преди време 14-годишно момиче. Следват две години затвор, после героят е пуснат на свобода. Трябвало е да бъде изгонен от страната, но това не се случва, една социалдемократка, която понастоящем е и вътрешен министър, възпрепятства отпътуването към родината му. Под предлог, че Афганистан не е сигурна страна. Комунистката е обезпокоена за светлото бъдеще на престъпника. За живота на бъдещите му жертви тя не се безпокои, нали те са някакви незначителни европейки, които стават само за завличане в храстите. Това, че престъпникът може да убие следващото изнасилено момиче, за да си спести затвора, също не тревожи нашата скъпа министърка. Единствено добруването на изнасилвача има значение за нея.

Нежната търпимост на престъпниците, които ни управляват, към престъпниците, които прииждат в Европа, направи живота по улиците на страната опасно приключение. Главорезите от пустините са нужни на политиците, за да сплашват и държат в подчинение европейското население. Вече никой не може да ме убеди, че това не се прави целенасочено. На власт са ни натрапени, най-вече чрез изборни измами, хора, които, по отвъдокеански образец, ни ненавиждат, защото сме европейци, християни и от бялата раса. Това, явно, е тежко провинение в техните пълни с долари и омраза очи.

Сега с украинците в Европа масово нахлуват отново криминални мюсюлмани – негри и араби – привлечени от щедрата социална система и свободния женски дивеч, който могат да насилват и убиват по улиците на стария континент. Те ще останат тук, каквито и престъпления да извършат. Ще се плодят безконтролно, ще образуват престъпни кланове, ще ерозират Европа, ще съсипват достиженията на християнската цивилизация!

Техните кукловоди и троловете на глобализма ще се нахвърлят непрекъснато върху европейците – както наскоро стана с блогърката Лавиния Волни, която обяви в Инстаграм, че очаква второто си дете.

Последва линч на троловете на глобализма – защото на европейките било забранено да имат по две деца, нали така щели да провалят плана на Куденхове-Калерги за унищожение на бялата раса!? Но негърките и арабките могат да влачат непрекъснато огромните си търбуси и да ни „обогатяват“ всяка година с бъдещи ислямски терористи. Културна особеност, какво да ги правиш. А и не им се работи, защото в Германия се работи много. Затова те ще се множат на воля, а Волни не трябва да има второ дете. Като европейка, тя е длъжна да изхранва двуцифреното заешко потомство на нашествениците.

Нали така, глобалистки престъпници и продажни неолиберални идиоти!?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *