УМНОКРАСИВОДОБРИ

Една снимка, която казва повече от тонове думи. Иван Кривото, или както го наричат в някои мерзки среди, на които той предано слугува, Кръстев, седнал до Майка Зайка и младия перверзник Александър Сорос.

Охранен, ухилен, самодоволен.

Майка Зайка, наречена още Урсула, се залива от смях и гледа любовно към младия Сорос. Тя страстно обича парите, случаят с ваксините го доказа. Искаше да ни надупчи по сто пъти и да печели после от погребенията и спестените пенсии на възрастните хора. Тя обича да печели.

До нея младият перверзник е в костюм и вратовръзка. Свалил е полата и токчетата, сега е в мъжкия си вариант. Също се залива от смях.

Това са хората, които се грижат за нас. Грижат се в кофите за боклук да има достатъчно хляб, за да могат академиците ни да се хранят добре. Учителите, професорите, писателите, цялата ни интелигенция, която не е достатъчно умнокрасиводобра. Не е например като Гошко Букъра, чиито оргазмено подмокрящи се фенки добавиха последния епитет към характеристиката на Умнокрасивитета.

Бил добър. Освен, че е умен и красив. На лицето му грейвала радостна и добродушна усмивка, като видел пачка пари.

Тези от снимката също са добри. Там добротата се отключва от съзряно куфарче с пари. Нищо че са некадърни за ролите, които играят. Майка Зайка наскоро съсипа Бундесвера и стана за награда шеф на ЕС. Ама никой не я бил избирал. Че какво от това, и кралиците никой не ги избира, тяхната власт се унаследява.

Младият перверзник наследи парите на татко си. Щял да ги раздава из циганската махала в София и околностите. Пари, изкарани със страстни кючеци около огъня и пеене на „Чае шукарие“ на шест гласа. И най-паче със спекула на борсата. С извличане на дебели пачки долари от въздуха.

Някои го могат, защото дълбоката държава им го позволява. На нас тя ни разрешава пък да се ваксинираме и да умрем млади. За да не пречим на златния милиард да консумира планетата. Неговата планета.

И ето ги тук – умни, красиви и добри. Обичат се. Смеят се сърдечно. Не са гнусливи – нали са добри, не могат да се гнусят?!

Не се гнусят например от татковото минало на Иван Кривото. Той беше от ЦК на БКП – за тези, които знаят какво е това. Не се гнусят от робовладелското минало на предците на Майка Зайка. Нито от спекуланта и ултралевичар Сорос – таткото на младия перверзник.

Миналото сплотява – особено мръсното.

Всъщност, Прехода беше сътворен, за да могат номенклатурните отроци да поемат властта от ръцете на бащите си. Така на пазара излезе моделът конструиране на промяна с цел запазване на статуквото. Днес страната ни се управлява от наследниците на БКП и ДС. Техните обвързаности се виждат от снимката.

А пък ЦК на БКП управлява заедно с неотроцкистите Запада, ЕС и САЩ.

Скоро и света – ако му го позволим.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *