„КРАСИВАТА“ ДЪЩЕРЯ НА АГЕНТА

Милена Фучеджиева да прави филм за Фани Попова е все едно дъщерята на Гьобелс да прави филм за Ане Франк.

Стефан Бояджиев, Фейсбук

Нито вече ми пука дали баща ми или който и да било друг е бил агент. Нито се чувствам виновна, че съм жива, красива и талантлива дъщеря на комунист, който може би е бил агент.

Милена Фучеджиева, Интернет

„Как художеството не може да промени естеството!“ Сава Доброплодни.

Освен хубост, която ясно се вижда от снимката, небесата са надарили дъщерята на агента и с други благини. Например независимост от мейнстрийма и самостоятелно мислене, което си личи и от следните снимки:

Текстът пък е снимка от разговор между марионетка и кукловод. Темата е Даниела Горчева, която щяла да бъде съдена от комунистите за антисемитизъм. Да, това е същата Горчева, която изнесе в печата истината за бащата на Леа Коен и участието му в престъпния „Народен“ съд.

Озаглавихме го: „Кой ми дърпа конците, кой ми сра в гащите!?“ За останалото явно ще се погрижат болшевиките от „Шалом“.

Шалом, бе, болшевики, как спахте тази нощ, какво папкахте!?

И ЗА ЗАКЛЮЧЕНИЕ: В подобни случаи мъдрият български народ се кръсти, вдига взор към небето и казва:

„Боже, слез и си прибери вересиите!“

6 comments

  1. За мен Фучеджиева не е интересна. Неуспяла актриса, неуспяла писателка, неуспяла съпруга, неуспяла американка, неуспяла сценаристка, сега вече и режисьорка. Пълен житейски и сценичен провал. И на мен ми е по-интересна реакцията на пресата. „Антисемитизъм“, „световна премиера на филм“, „отговорност на таланта“, „националистичен произход“, „фашистки вестник“ и останалите партийни клишета, с които пресата ни рекламира този слаб филм, ме връщат обратно във времената на в. „Работническо дело“.

    1. Отговорът е прост. Необолшевизъм, троцкизъм, глобализъм, соросоиди, еврейски комунизъм, „Шалом“, овластени червени кланове, обслужващи Посолството, ДС управление на печата… да продължавам ли!? Кукловодката им Леа Коен си намери изразител на идеите в лицето на болшевишкия запъртък Фучеджиева. Двете са си лика прилика. Така посредствеността си отмъщава на таланта открай време.
      Между другото – обвинението в антисемитизъм е начин да се затвори устата на хората, които не харесват филма заради ниските му художествени качества. За антисемитизъм можеш да бъдеш съден и до днес, така че това е нечистоплътен опит на болшевиките за сплашване на евентуалните критици. Помним този похват на пропагандата от времето на диктатурата, червените запъртъци не са забравили нищо старо.

  2. Léa Cohen
    Вчера в една книжарница някакъв тип е влязъл, почнал е да къса новата ми книга и да крещи към персонала “еврейски подлоги“.

  3. Тя да не очаква да я целуваме отзад, след като охули така гнусно България, която й спаси живота и й осигури долче вита при три режима!? Едва Симеон я нарита и тя заради това храчи върху Борис Трети отровна плюнка и до днес.
    Много отвратително и кално създанийце!

  4. „Красивата“ щерка на агента Фучеджиева представя днес червено бельо в Париж.

  5. А аз се чудех защо цял ден от запад идва воня на непрани червени прашки.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *