НАЙ-БЛАГОДАРНИТЕ СЛУГИ

Лъжат ви безсрамно! Същите, които продаваха България на руснаците, днес я продават на американците, а в джобовете им шумолят вече така любимите долари. Трудно е да не бъдеш благодарен на господарите си, които са те допуснали в дома си, макар и в слугинската стая. Българският слуга е най-благодарният слуга на света.

От него ще чуеш най-фантастичните истории. Например как сме били роби на руснаците, а при турците сме си живеели като щастливи поданици на Султана в мирно и взаимно полезно съществуване. Перущица, Батак и Копривщица за слугата са само подробности от пейзажа. Русия не ни е освободила, а заробила. „Възраждане“ била проруска партия, а „Продължаваме подмяната“ – невинно вакло агънце. Посолството на САЩ се състояло само от джентълмени, които никак, ама никак не се бъркали в делата ни и ний, ний сме идиоти, на които се счуват разни неща по записите.

Ще чуеш, че България била цъфнала и вързала под мъдрото ръководство на Биг Брадъра. И наистина – на най-горното стъпало на стълбата на Смирненски някои цъфтят и дори връзват. Когато доларите и еврата шумолят в джоба ти, започва да ти струва, че светът благоденства. Този шум трудно се заглушава. Особено на последното стъпало на Стълбата, където всички принцове са наши братя и земята е рай.

Сигурно сме сънували гладната и бездомна смърт на десетки български интелектуалци, включително и писатели. Бягството на милиони млади хора от България. Издигането на посредствеността в култ. Толерирането на антибългарските умнокрасивитетни и жълтопаветни интелектуалщини. Презрението към българската история и пренаписването й – с оглед на новите натовски потребности.

Няма по-недиалогично създание от еничаря. Той веднага ти отнема думата, блокира те, обграждайки се с ласкатели и копнеещ да чува само своя глас.

Когато всички се радвахме на обединена Европа и САЩ, това бяха съвсем други държави, не настоящите джендър диктатури. Тогава не знаехме, че да си бял човек е престъпление. Че да си хетеросексуален е срамно. Че да си християнин е отстъпление от многообразието. Че сме длъжни да храним и разплождаме ислямските нашественици, а те имат право да ни убиват и изнасилват по улиците. Че нямаме право да наричаме негрите негри, циганите – цигани и педерастите – педерасти. Че някой ще решава вместо нас какво е правилно и политически коректно. Че мангалите в родината ни ще имат повече права от българите, защото са припознати от франкфуртския псевдофилософ Херберт Маркузе за движеща сила на бъдещата болшевишка революция. Че американските генерали ще тръгнат в рокли, а джендър перверзията ще ни залее като цунами. Че нашият южен натовски партньор ще нацвъка територията ни с джамии и по улиците на градовете ни ще зазвучи единствено речта на главорезите, които издигнаха пирамиди от български черепи в „новий Батак“.

Бяхме подмамени в гората като деца и изоставени в нея на волята на дивите зверове. Днес онези, които ни излъгаха, че там ни очаква рай вместо джунгла, продължават да настояват да изберем тигъра за наш властелин и все така да го храним с плътта си. От устата им хвърчи слюнка – били сме провинциални ганьовци, неразбиращи сложната американска душевност, а Русия била отново виновна за състоянието ни, защото тя поначало е виновна за всичко. Русия наистина е виновна за много неща от близкото ни минало, но от три десетилетия не се интересува от нас и служи само като плашило, за да шумят и нататък грантовете в джоба на слугите. Болезнената русофобия трябва да прикрие болезнената българофобия и незачитането на нашите национални интереси в полза на хегемона Вашингтон.

Срамно е, че новите ни еничари лъжат така безсрамно, но има и хора, които изричат истината. Един от тях е живеещият в България холандец Патрик Смитьойс, който в интервю при Мартин Карбовски разкрива цялата безпощадна истина за Европейския съюз и нашето злощастно битуване там.

От вън винаги се вижда по-добре. Този човек освен това е умен и прозорлив. Един от най-добрите събеседници в това студио. Всички слуги на Брюксел и Вашингтон, които се продават за дребни суми и вредят от десетилетия на родината ни, да се засрамят. Макар че те са оперирани от срам.

Истината трябва да се изрича безпощадно, колкото и да е неприятна. Няма да я чуем от кириакстефчовци, но от холандци все още имаме шанс да я узнаем. Странно е, че един чужденец се ангажира повече за тази страна от алчните ни сънародници, но явно трябва да преглътнем и този факт. Както и че Патрик говори по-добре езика ни от мнозина мургави наши сънародници с български паспорти.

Другото е във видеото.

КЪМ ВИДЕОТО С ПАТРИК СМИТЬОЙС:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *