НЯКОЛКО ВСТЪПИТЕЛНИ ДУМИ ЗА ТОЗИ БЛОГ


Инсталирах сайта с мисълта, че може би няма да ми достига време за списването му. Много съм заета напоследък с материални дела, ужасно повече, отколкото ми се иска, но няма как да ги захвърля настрана.

Две неща обаче ме карат да посегна към клавиатурата. Първото е фактът, че над света все по-плътно пада нощта на неолибералната диктатура, която се очертава да бъде дълга и почти безкрайна, защото зад нея стоят много откраднати от нас пари и те й вдъхват продължителен живот като на ново франкенщайново чудовище.

Второто е, че тази неолиберало-болшевишка цензура се втъка и в плътта на социалните мрежи, където срещнах отлично мислещи и пишещи хора, чиито мнения се трият, само защото не пасват към общия червено-кафяв поток. Техните текстове се оказаха къде по-добри от макулатурата на множество назначени от Новия Световен Ред и силно набедени за писатели и журналисти слугинчета на Системата.

Тук, разбира се, с тяхното изрично съгласие, ще се опитам да съхраня неудобните им мнения.

Германия ме образова в областта на новите виртуални медии, така че не съм зависима от социални мрежи и вече мога сама да информирам останалите интересуващи се. Закрих си наскоро личния профил във Фейсбук, защото нощта падна като непрогледна завеса и там и това вече е едно злокобно място на цензура и неолиберален диктат.

Не мога повече да се самоуспокоявам, че е най-тъмно на зазоряване, защото изсмуканите от въздуха пари на зловредници като Сорос и неговия политкоректен змиярник могат да удължат тази нощ до рамките на един човешки живот, че и много повече.

И тъй като не виждам необходимост от повече думи, да започваме, пък каквото сабя покаже.

Наталия Андреева

ПП: НА ВСИЧКИ НЕПОДПИСАНИ С ИМЕ СТАТИИ АВТОРЪТ СЪМ АЗ.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *